Ντόρα Μακρυγιάννη: “Στα 17 με κακοποίησε ο σύντροφός μου”
Ελλάδα

Ντόρα Μακρυγιάννη: “Στα 17 με κακοποίησε ο σύντροφός μου”

Ντόρα Μακρυγιάννη: “Στα 17 με κακοποίησε ο σύντροφός μου”

Την Ντόρα Μακρυγιάννη τη μάθαμε από την σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα“, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Page 2» της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», εξιστορώντας μια πολύ άσχημη, προσωπική της εμπειρία, που έζησε όταν ήταν έφηβη.

«Ο λόγος που μίλησα για την κακοποίηση που δέχτηκα στα 17 μου από σύντροφό μου ήταν για να επηρεάσω κάποιες γυναίκες που το ζουν και δεν τολμούν να μιλήσουν. Είναι κάτι που δυστυχώς μπορεί να συμβεί στον καθένα και απλώς πρέπει να βρεις τη δύναμη να υψώσεις το ανάστημά σου και να φύγεις από αυτό τον άνθρωπο και από αυτή την σχέση. Εγώ όταν βρήκα τη δύναμη να φύγω άφησα οριστικά πίσω μου όλη αυτή την ιστορία» είπε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Ντόρα Μακρυγιάννη είχε μιλήσει στο «TV Έθνος».

Σε εκείνη τη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Έκανα ασφαλιστικά μέτρα όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν. Όταν το βιώνεις, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται, γι’ αυτό υπάρχει και η ψυχολογική βία, εκτός από τη σωματική. Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό είναι εκτός των δυνατοτήτων μου και ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, όμως μπορώ να το σταματήσω και να του δώσω να το καταλάβει, γιατί ήταν καθαρά ψυχολογικά τα αίτια του άλλου ανθρώπου. Η ζήλια δεν ήταν μόνο ζήλια, υπήρχαν ψυχολογικά θέματα. Όλοι μπορούν να ζηλέψουν, αλλά δεν φτάνεις σε αυτό το σημείο. Εκεί ξύπνησα, ζήτησα ασφαλιστικά μέτρα και απλά συνήλθα και κατάλαβα τι γίνεται, ότι δεν είναι δικό μου λάθος. Δυστυχώς, είναι κρίμα να συμβαίνει σε ευάλωτες ηλικίες».