Ο Άγγελος Διονυσίου αποκαλύπτει: «Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου»
Ελλάδα

Ο Άγγελος Διονυσίου αποκαλύπτει: «Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου»

Ο Άγγελος Διονυσίου αποκαλύπτει: «Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου»

Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τη ζωή, την καριέρα του και φυσικά τον μεγάλο Στράτο Διονυσίου, τον πατέρα του.

«Όταν έχεις έναν πατέρα, που έχει τέτοιο όνομα, δεν περιμένεις να κάνεις μεγάλη καριέρα. Στη δικιά μου περίπτωση ήταν κατά λάθος. Βρέθηκα με κάποια παρέα σε ένα μαγαζί και με σήκωσε η τραγουδίστρια, η Ανθούλα Αλιφραγκή, να πω ένα τραγούδι. Έτσι, μου έκανε ο επιχειρηματίας πρόταση να τραγουδήσω.

Ο πατέρας μού μου είπε ότι “από μένα δεν θα έχεις καμιά βοήθεια”. Ποτέ δεν βγήκαμε μαζί στην πίστα, ποτέ δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο κάποιον συνθέτη για να μου δώσει τραγούδι. Κι αυτό ήταν το απωθημένο μου, ότι δεν βγήκαμε ποτέ μαζί στην πίστα. Θα γινόταν τον Σεπτέμβριο αλλά τον Μάιο μας “έφυγε”.

Όταν τραγουδάω δικά του τραγούδια δεν σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο πατέρας μου γιατί θα με πιάσουν τα κλάματα» είπε.

«Έχω ακούσει σχόλια ότι βοηθήθηκα επειδή είμαι γιος του Στράτου Διονυσίου», παραδέχτηκε.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε ενωμένη την οικογένεια. Ήθελε τις Κυριακές, τις γιορτές να είμαστε όλοι ενωμένοι, να τρώμε μαζί. Ή στα ρεπό του. Αυτό το έχω και εγώ.

Η μητέρα μου είναι ταγμένη στον Στράτο. Δεν συνηθίζεται η απώλεια του. Ήταν ο πρώτος της κι ο τελευταίος της άντρας, ήταν μαζί από τα 15 της. Εμείς δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με το να ξαναφτιάξει τη ζωή της αλλά εκείνη δεν το ήθελε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στα αδέρφια του, Στέλιο και Διαμαντή, που είναι επίσης τραγουδιστές. «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Εγώ πήρα τον Στέλιο και τον πήγα στη δισκογραφική και έκατσα 4 χρόνια χωρίς δίσκο για να κάνει αυτός», είπε.

«Το “Φίλα με απόψε»” το είχε απορρίψει ο Δημήτρης Μητροπάνος και το είπα εγώ και εγώ είχα απορρίψει τον “Χιονάνθρωπο”. Εγώ πάντα έκανα ένα βηματάκι πίσω για να γίνει το σχήμα. Τραγουδιστής έχει πει ότι ήθελε να βγει μετά από εμένα. Ο επιχειρηματίας με ρώτησε και αν έλεγα όχι δεν θα ερχόταν στο σχήμα».

«Υπήρχε μία σύντροφος στη ζωή μου, που ήταν και σύντροφος του πατέρα μου. Έτυχε κάποια στιγμή μετά από χρόνια. Έγινε κι αυτό. Δεν το ήξερα ούτε εγώ ούτε ο Στράτος. Μου το είπε η ίδια», αποκάλυψε.