Ο Φάνης Μουρατίδης μιλάει για την καρμική σχέση με τη σύζυγό του
Ελλάδα

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλάει για την καρμική σχέση με τη σύζυγό του

Ο Φάνης Μουρατίδης μιλάει για την καρμική σχέση με τη σύζυγό του

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Πέτα τη Φριτέζα», Φάνης Μουρατίδης μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί γι’ αυτή του την επιστροφή στην τηλεόραση, καθώς επίσης και για τη σύζυγό του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, το νόημα της οικογένειας, ενώ αποκάλυψε και τη μεγαλύτερη αγωνία του.

Το κάρμα

Στη συνέντευξη, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη σειρά «Μπαμπά, Μην Τρέχεις», όπου και γνώρισε τη σύζυγό του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. «Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι», λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του εξηγεί: «Ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα και φυσικά. Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου: Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα μείνω εργένης. Πριν γνωρίσω την Άννα, δεν είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο της οικογένειας. Αυτό ήταν κάτι που γεννήθηκε με τη γυναίκα μου».

Η σημασία και οι δυσκολίες της οικογένειας

Όταν μιλά για την οικογένειά του, ο λόγος του είναι χειμαρρώδης: «Αν δεν κάνεις οικογένεια, δεν θα μάθεις τι είναι η ζωή. Μέχρι τότε απλώς τη φαντασιώνεσαι. Θεωρώ ότι τη ζωή την ανακαλύπτεις όταν δημιουργήσεις οικογένεια. […] Είναι κάτι που δεν γνωρίζεις πώς θα το κάνεις εκ των προτέρων, οπότε είναι φυσιολογικό να γίνουν λάθη, να σε πιάσει απελπισία, να συμπεριφερθείς άσχημα, να ζήσεις σκοτάδια, χαρές, μοναδικές στιγμές, συγκινήσεις και πράγματα που θα σου μείνουν αλησμόνητα. Έχω ζήσει όλο το πακέτο».

Ο Φάνης Μουρατίδης ωστόσο προσθέτει: «Το δύσκολο κομμάτι είναι να αντέξεις Και οι δυο μας λοιπόν είμαστε στον αγώνα και αντέχουμε». Με αυτή τη φράσξ\η, δίνει τέλος σε οποιαδήποτε φήμη υπήρξε περί χωρισμού.

Ο μεγαλύτερη αγωνία του

Αναφερόμενος στους δυο γιους του, που είναι 9 και 10 ετών αντίστοιχα, φανερώνει και αυτό που τον ανησυχεί περισσότερο: «Η μεγαλύτερή μου αγωνία είναι το πώς θα καταφέρω να μην παρέμβω και να μην επηρεάσω δραματικά μια προσωπικότητα που έρχεται. Θέλω οι προσωπικότητες των παιδιών μου να ανθίσουν στο δικό τους επίπεδο».

Η Αθηνά Οικονομάκου στο εξώφυλλο του περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί

Περισσότερα περιοδικό PEOPLE που κυκλοφορεί