Ο Νίκος Κουρής τολμά καλλιτεχνικά: “Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή”
Ελλάδα

Ο Νίκος Κουρής τολμά καλλιτεχνικά: “Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή”

Ο Νίκος Κουρής τολμά καλλιτεχνικά: “Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή”

Δεν αποκλείει το γεγονός και για άλλες τηλεοπτικές δουλειές, σε ρόλο παρουσιαστή, ο ταλαντούχος ηθοποιός

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της γενιάς του με σπουδαίες ερμηνείες στο θέατρο και την τηλεόραση.

Φέτος, μας συστήνεται κι ως παρουσιαστής στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ “Δες και Βρες”. Μεταξύ αυτού και πολλών άλλων θεμάτων, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι” στον ΣΚΑΙ και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

“Με ενδιαφέρει να εξελιχθώ ως παρουσιαστής” είπε ο ηθοποιός, ενώ δεν θα έλεγε όχι και σε μία εκπομπή συνεντεύξεων. “Αλλά με ανθρώπους που δεν τους περιμένεις” διευκρίνισε.

“Διεκδικώ το δικαίωμα για τον εαυτό μου να μην είμαι εγκλωβισμένος και δούλος καμιάς συνθήκης. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα ασφαλής στο επάγγελμά μας” είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι φαίνεται ανοιχτός σε νέες επαγγελματικές προτάσεις, είναι τολμηρός και δεν φοβάται να κάνει ακόμη και επιθεώρηση, αφού δεν αποκλείει και μία συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή!

“Είμαι πολύ τολμηρός καλλιτεχνικά. Θα συνεργαζόμουν με τον Μάρκο Σεφερλή. Το μόνο που χρειάζομαι είναι οι άνθρωποι που θα συνεργαστώ να αγαπούν τη δουλειά τους και να συναντιέται κάπου η αισθητική μας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Μεσημέρι” αλλά και το πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις του:

https://streamable.com/stp6sb