Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι
Ελλάδα

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Μυστικός γάμος για το ζευγάρι

Το αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός στο Instagram της

Τις ζωές τους με τον πιο όμορφο και τρυφερό τρόπο ένωσαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Η γνωστή πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης που είναι ζευγάρι εδώ και δυο περίπου χρόνια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία φορώντας ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα και κρατώντας τρυφερά το χέρι του καλού της, φορώντας τις βέρες τους.

Η φωτογραφία της συνοδεύτηκε από το απόσπασμα του ύμνου της αγάπης που διαβάζεται την Κυριακή του Πάσχα και ανέφερε: «“Νυνί δε μένει πίστις, ελπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη”. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη». Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε tag και τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα.

Μετά την ανάρτησή της μάλιστα, το Instagram της γέμισε από μηνύματα αγάπης και ευχές για τον γάμο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kefalogianni 🇬🇷 (@olgakefalogianni)

Την ίδια ανάρτηση αναδημοσίευσε και ο Μίνως Μάτσας!

Την ίδια στιγμή και ο ξαδελφός της Όλγας Κεφαλογιάννη και γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιβεβαίωσε με σχόλιό του την ευχάριστη είδηση.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μάλιστα, ο γάμος έγινε στις Σπέτσες, όπου ο Μίνως Μάτσας διαθέτει εξοχική κατοικία στην οποία και βρίσκεται τις τελευταίες μέρες -όπως φαίνεται και από ανάρτησή του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas)


Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η ξαδέλφη της Όλγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ το «παρών» στον γάμο έδωσαν μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού.

To love story και οι κοινές εμφανίσεις

Το ζευγάρι είναι μαζί και αγαπημένο τα τελευταία δυο περίπου χρόνια. Στις αρχές του 2020 η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μάνο Πενθερουδάκη, με τον οποίο ήταν10 χρόνια παντρεμένη, ενώ ο Μίνως Μάτσας είχε στο παρελθόν για πολλά χρόνια σχέση με τη Μαρία Κίτσου.

Μια ευτυχής συγκυρία όμως, έφερε τον Μίνωα Μάτσα και την Όλγα Κεφαλογιάννη κοντά και παρόλο που οι δυο τους στην αρχή της σχέσης κρατούσαν χαμηλό προφίλ, έκαναν στις αρχές του περασμένου χρόνου τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους -στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος και στην πρεμιέρα της ταινίας “Ευτυχία” στο θέατρο Παλλάς- και έπειτα η μία έξοδος διαδέχονταν την άλλη.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση τον Δεκέμβρη του 2019 στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία»

Φλεβάρης του 2020 στο Εθνικό Θέατρο και την επίσημη πρεμιέρα του “Μακμπέθ”

Ιούλιος 2020: Επίδαυρος – Συναυλία Λεωνίδα Καβάκου

Ιούλιος 2020: Επίδαυρος – “Πέρσες”

Σεπτέμβριος 2020: Ρωμαϊκή Αγορά

Σεπτέμβριος 2020: Σχολείον της Αθήνας -“Λυσιστράτη”

Σεπτέμβριος 2020: Αίγλη Ζαππείου

Οκτώβριος 2020: Παλλάς – Πρεμιέρα “Τρίτο στεφάνι”

Οκτώβριος 2020: Σπέτσες _ Στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

Φωτογραφίες: NDP