Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του αλλά και το τηλεοπτικό του «ταίρι» από τον «Σασμό»
Ελλάδα

Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του αλλά και το τηλεοπτικό του «ταίρι» από τον «Σασμό»

Ορφέας Αυγουστίδης: Στο Ηρώδειο με τη σύζυγό του αλλά και το τηλεοπτικό του «ταίρι» από τον «Σασμό»

Οι φωτογραφίες από την έξοδό του

Στο Ηρώδειο βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης» του «Σασμού».

Ο ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Γεωργία και παρακολούθησαν τις «Βάκχες» με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Εκεί βρισκόταν και το τηλεοπτικό του «ταίρι», Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Ο ηθοποιός – που έγινε πριν από μερικούς μήνες πατέρας- μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου για το πώς βίωσε την καραντίνα αλλά και για τη σχέση του με τα social media.

«Στην πρώτη καραντίνα δεν είχαμε την εγκυμοσύνη. Είχαμε όμως τον φόβο. Βγαίναμε, φορούσαμε γάντια, απολυμαίναμε τα παπούτσια, καθαρίζαμε τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και τα προϊόντα. Τα κάναμε όλα. Πέρσι ήμασταν πια σε άλλη φάση. Η Γεωργία ήταν έγκυος και προσέχαμε με άλλο τρόπο. Είχε άλλη σοβαρότητα το θέμα. Το άγχος ήταν πάντα οι γονείς και οι άνθρωποί μας. Αυτοί που νιώθαμε ότι θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο».

«Δεν θα με δεις να μοιράζομαι πολύ προσωπικές στιγμές. Δεν έχεις πρόσβαση μέσα στο σπίτι μου. Έχεις πρόσβαση στις δουλειές μου και σε ορισμένα backstage κι αυτό με μέτρο» εξηγεί, ενώ σε ό,τι αφορά τη στιγμή που αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τον γιο του, ανακοινώνοντας τον ερχομό του, δηλώνει:

«Το μοιράστηκα με διακριτικότητα. Ήταν κάτι πολύ μεγάλο. Τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μου δεν θα την ξεχάσω ποτέ γιατί από τότε η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Έχουν περάσει έξι μήνες και δεν έχεις ξαναδεί αντίστοιχη στιγμή από το σπίτι μου και το μωρό μου. Δημοσιεύοντας προσωπικές στιγμές είναι σαν να δίνεις μια δέσμευση: να τα λες όλα ! Όπως, για παράδειγμα, πιο παλιά μπορεί να είχε αναρωτηθεί κάποιος στο πλαίσιο συνέντευξης γιατί δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Αυτό γίνεται γιατί μετά θα πρέπει να δίνω λόγο σε οποιαδήποτε αλλαγή έρθει στη ζωή μου. Αν δηλαδή σου έλεγα εγώ κάποτε με ποια ήμουν θα έπρεπε να σου πω και πότε χώρισα αλλά και γιατί. Είναι σαν να σου δίνω το δικαίωμα να με ρωτάς ξανά και ξανά».

Φωτογραφίες: NDP