Padam: Όλη η showbiz στα εγκαίνια του νέου lounge bar restaurant
Ελλάδα

Padam: Όλη η showbiz στα εγκαίνια του νέου lounge bar restaurant

Padam: Όλη η showbiz στα εγκαίνια του νέου lounge bar restaurant

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουργιου all day bar – restaurant “Padam” στην καρδιά της Γλυφάδας (Πανδώρας 18) παρουσία δεκάδων εκπροσώπων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Το “Padam” είναι το ολοκαίνουργιο εγχείρημα του Δημήτριου Κορρέ και του Λεάνδρου Ζέρη και πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες προσωπικά. Ένα all day café – bar – restaurant όπου το fitness menu έχει επιμεληθεί προσωπικά η personal trainer Ελμίρα Μπεκάτη.

Τη λαμπερή βραδιά πλαισίωσαν με τις πιο όμορφες μουσικές επιλογές η γνωστή DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Ράνια Κωστάκη αλλά και το συγκρότημα “Les Au Revoir”.

padama

Ράνια Κωστάκη-Θανάσης Παπαγεωργίου

padama

Ειρήνη Παπαδοπούλου, Όλγα Πηλιάκη, Στέλιος Χανταμπάκης

Από τις συναντήσεις από συζητήθηκαν ξεχωρίσαμε αυτή της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Στέλιο Χανταμπάκη μετά την «τηλεοπτική» τους κόντρα στο πρώτο Survivor αλλά και της Ιωάννας Μπέλλα με την Εύη Ιωαννίδου (οι δυο τους γνωρίζονταν από την εποχή της εφηβείας τους στη Βέροια αλλά στην πορεία οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί).

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, πάντως, είχε κι άλλη συνάντηση που τράβηξε την προσοχή, αυτή τη φορά με τον πρώην της, Κώστα Πηλαδάκη.  Και οι δυό τους δεν ήθελαν να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

padama

Ιωάννα Μπέλλα-Ευγενία Γκιζέλη Κορρέ-Ειρήνη Μάκου

padama

Ελένη Πετρουλάκη, Ίλια Ίβιτς

padama

Κατερίνα Ευαγγελινού-Αννίτα Ναθαναήλ

padama

Νίκος Γεωργιάδης-Φανή Χαλκιά-Ελένη Πετρουλάκη-Χάρης Σιανίδης

padama

Εύη Σαλταφερίδου-Υβόννη Ντόστα-Βιργινία Δικαιούλια-Τάμτα Μαστοράκη

padama

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Βασίλης Μπουλούμπασης

padama

Ραμόνα Βλαντή-Τζώρτζια Βαϊνά-Βασιλική Ρούσσου-Ηλίας Γκότσης

Τη διοργάνωση του event ανέλαβε η  “Beautiful People”, του Χάρη Σιανίδη.