ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έδωσε τα ονόματα των παικτών που συμμετείχαν στο κορονο-πάρτι
Ελλάδα

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έδωσε τα ονόματα των παικτών που συμμετείχαν στο κορονο-πάρτι

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Έδωσε τα ονόματα των παικτών που συμμετείχαν στο κορονο-πάρτι

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου για την τιμωρία τους; Οι φωτογραφίες των παικτών

Τις εξελίξεις θέλησε να προλάβει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την είδηση ότι διενεργήθηκε πάρτι παρά το lockdown σε σουίτα ξενοδοχείου στη Συγγρού με τη συμμετοχή 30 ατόμων.

Στην 24χρονη που το διοργάνωσε και φέρεται να είναι κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο αλλά φαίνεται ότι οι καλεσμένοι της ήταν επώνυμοι, μεταξύ αυτών και τρεις παίκτες της «κόκκινης» ομάδας.

Πρόκειται για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο

Με αυστηρή ανακοίνωση, η ΠΑΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που παραβίασαν τα μέτρα και τόνισε ότι θα τιμωρηθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».