Pamela Anderson: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ ποζάρει στο Σύνταγμα
Ελλάδα

Pamela Anderson: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ ποζάρει στο Σύνταγμα

Pamela Anderson: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ ποζάρει στο Σύνταγμα

Η Pamela Anderson, η σεξοβόμβα του Χόλιγουντ που πολλοί την έχουν παρομοιάσει με τη Marilyn Monroe, έφτασε στην Αθήνα την Κυριακή και διέμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η 51χρονη σταρ είχε γύρισμα στο στούντιο ΚΑΠΑ όπου έχει στηθεί το φαντασμαγορικό σκηνικό του νέου σόου του Νίκου Κοκλώνη, It’s Show Time.

Το story από την προετοιμασία της

Λίγο πριν βγει από το ξενοδοχείο της, η Pamela Anderson αφέθηκε στα χέρια των ειδικών και ανέβασε ένα εντυπωσιακό story.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω.

Μια εντυπωσιακή ντίβα στο Σύνταγμα

H Pamela, βγαίνοντας για να πάει στα γυρίσματα, χάρισε στο φωτογραφικό φακό μερικά από τα πιο εντυπωσιακά της πλάνα, θυμίζοντας σε όλους γιατί αποτελεί τη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού.

Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο, η Anderson ήταν εκθαμβωτική.

Φορώντας ένα στενό, δετό, ολόμαυρο φόρεμα με σφιχτό μπούστο, η Pamela κατευθύνθηκε προς τη λιμουζίνα που θα την πήγαινε στο στούντιο.

Αυτά τα καρέ είναι που έχουν κάνει την Pamela το όνειρο του ανδρικού πληθυσμού, παρόλο που αυτή την εποχή η σταρ έχει μάτια μόνο για τον σύντροφό της, τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Adil Rami.

Αξεπέραστη ως sex icon, η Pamela διοχετεύει τη φήμη της σε ακτιβιστικούς σκοπούς.

Οι δεσμοί που έχει η Pamela με τη χώρα μας δεν είναι τωρινοί. Ο μεγάλος της έρωτας και πατέρας των δύο παιδιών της ήταν ο 56χρονος, σήμερα, ροκ σταρ Tommy Lee, ο οποίος είναι γιος της Μις Ελλάς, Βούλας Παπαδημητρίου. Η θυελλώδης σχέση τους απασχόλησε πολλές φορές τα tabloids.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα ήταν παντού σκιά της ο γνωστός συνοδός ασφαλείας Στάμος Κατσίκης.