Πάνος Καμμένος: “Έφυγα από την πολιτική για να στηρίξω τα παιδιά μου στο νέο τους ξεκίνημα”
Ελλάδα

Πάνος Καμμένος: “Έφυγα από την πολιτική για να στηρίξω τα παιδιά μου στο νέο τους ξεκίνημα”

Πάνος Καμμένος: “Έφυγα από την πολιτική για να στηρίξω τα παιδιά μου στο νέο τους ξεκίνημα”

Ο πρώην υπουργός άλλαξε ζωή και μίλησε πρώτη φορά για αυτό στις κάμερες.

Βραδιά εγκαινίων η χθεσινή για τον Πάνο Καμμένο που μετά από πολλά χρόνια το κτίριο που ανήκει στην οικογένειά του λειτουργεί ξανά ως έκθεση αυτοκινήτων.

Ο πρώην υπουργός ήταν εκεί για να στηρίξει τα μεγαλύτερά του παιδιά και ειδικά τον Ηλία (που φέρει και το όνομα του παππού του, Ηλία Καμμένου) με τον οποίο μίλησαν στις κάμερες και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Πάνος και ο Ηλίας Καμμένος

“Άλλαξε μια ολόκληρη ζωή. Έφυγα από την πολιτική για να στηρίξω τα παιδιά μου στο νέο τους ξεκίνημα. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηλία, τον Γιάννη, τον Νικόλα, τον Λευτέρη, την Πόλυ (σ.σ. τα παιδιά του) και να συνεχίσουν την παράδοση του παππού τους”, είπε συγκινημένος στις κάμερες ο πρώην υπουργός.

“28 χρόνια το κινητό μου δεν έκλεισε ποτέ. Τώρα δεν έχω κινητό. Και 4,5 χρόνια στο Υπουργείο δεν κοιμήθηκα πάνω από 2 ώρες. Η αγάπη μου προς την πατρίδα μου παραμένει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παραδίδουμε τη σκυτάλη στη νέα γενιά”, είπε ακόμη.

Από αριστερά: Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη με τα παιδιά τους, Πολυτίμη και Λευτέρη, η αδελφή του Πάνου, Αλεξία Καμμένου και ο μεγάλος γιος του Πάνου, Ηλίας Καμμένος

Ο Ηλίας Καμμένος με τον Πάνο Κοκκινάκη

Ο Πάνος Καμμένος με τον λάτρη των αυτοκινήτων, Σταμάτη Κόκκοτα

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον πρώην υπουργό στην εκπομπή του καθώς όπως ανέφερε τον βλέπει πολύ τακτικά στον Ναυτικό Όμιλο της Βουλιαγμένης.

Ανέφερε μάλιστα ότι ο Πάνος Καμμένος πέρασε μια περιπέτεια υγείας αλλά και ότι έχει κάνει ένα μπαρ για τα παιδιά του στην περιοχή και μάλιστα σερβίρει και ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

https://streamable.com/m0asi?fbclid=IwAR2uhDdQGRf7n2y1TYYJ4bq1AKKhP1CZ0keQad6E4iwu8qN-1_y46007RDE