Πάνος Βλάχος: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική»
Ελλάδα

Πάνος Βλάχος: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική»

Πάνος Βλάχος: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική»

Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στην «Αγγελική»

Για τον ρόλο του στη σειρά του Alpha «Αγγελική», τη συνεργασία του με τη Φιλαρέτη Κομνηνού και το όνειρο της Αμερικής που παραμένει ακόμη ζωντανό μίλησε ο Πάνος Βλάχος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού.

«Η Φιλαρέτη Κομνηνού θέτει τον τόνο και εγώ ακολουθώ. Το “μόνο” δεν είναι ωραίο και ένας από τους λόγους που είπα ναι στη σειρά ήταν ότι αφενός δεν με έπαιρνε κανείς στην Αμερική και αφετέρου μόλις έμαθα τους συντελεστές ήθελα να συμμετέχω. Η Φιλαρέτη Κομνηνού με παρασύρει με το πάθος της», ανέφερε χαρακτηριστικά για το ρόλο του Δημήτρη που ενσαρκώνει στη σειρά.

Ενώ, αποκάλυψε πως όταν διάβασε το σενάριο ήθελε να ενσαρκώσει άλλον πρωταγωνιστή: «Όταν διάβασα το σενάριο ήθελα να κάνω το ρόλο του Παύλου. Δεν είχα καταλάβει τι είναι ο Δημήτρης. Επέμεναν για τον ρόλο αυτό και είχαν δίκιο».

https://streamable.com/3oz5j4

Τέλος, για το όνειρο της Αμερικής είπε: «Η προσπάθεια που κάνει κάθε καλλιτέχνης δεν σταματά. Είναι μια καλλιτεχνική δράση που κάνεις και αν καταφέρεις να πατήσεις σε διαφορετικά εδάφη από τα δικά σου, δεν σταματά. Συνεχίζεται… Η Αμερική έχει δικό της δρόμο που δεν υπάρχει ο Πάνος Βλάχος, είναι ένας κόκκος άμμου. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Αμερική».

https://streamable.com/xs6p6y