Παντελής Καναράκης: Επικό τρολάρισμα στο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας
Ελλάδα

Παντελής Καναράκης: Επικό τρολάρισμα στο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας

Παντελής Καναράκης: Επικό τρολάρισμα στο σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας

Ο «Παμοίνος Πομώνης» είπε αλήθειες!

Με τον δικό του τρόπο θέλησε ο Παντελής Καναράκης να θίξει το όλο ζήτημα που προέκυψε από το σποτ που κυκλοφόρησε για το 1ο Συνέδριο Γονιμότητας στην Ελλάδα, το οποίο μετά τις αντιδράσεις ακυρώθηκε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε «Παμοίνο Πομώνη», έναν από τους χαρακτήρες που έχει «εφεύρει» στο Instagram και σατιρίζει πολύ συχνά σημεία της επικαιρότητας που του κεντρίζουν την προσοχή, και τρόλαρε επικά το σποτάκι που εξόργισε την κοινή γνώμη μέσα από τις απόψεις που εξέθετε.

Άφθονη δόση χιούμορ από τον Παντελή Καναράκη που μέσα από το πρίσμα της σάτιρας είπε μεγάλες αλήθειες.

«Όπως καταλάβατε μάγκες, το θέμα μας της υπογεννητικότητας – μας το είπανε και στο σποτ καθαρά – αφορά μόνο τις γυναίκες. Εσύ φταις μαντάμ για την υπογεννητικότητα της χώρας, γιατί παντρεύεσαι και στα 40 βλέπεις το 4 μπροστά και δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Ενώ ο άντρας είναι εκεί, ώριμος από τα 20 και περιμένει πότε θα τον κάνεις εσύ πατέρα. Και δεν έχει θέματα υγείας, το σπέρμα του εκεί, ντούρο. Δικό σου είναι το θέμα. Για ενημερώσου!

Εν τω μεταξύ αν ενημερωθείς και δεις πόσο στοιχίζει να κάνεις ένα παιδί και πόσο το κράτος είναι δίπλα στο πόσο στοιχίζει τότε καλά βράσε ρύζι και κράτα και μία κούπα για μένα» ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στα social media.