Παντελής Παντελίδης: Η «μάχη» της αποζημίωσης πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του
Ελλάδα

Παντελής Παντελίδης: Η «μάχη» της αποζημίωσης πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Η «μάχη» της αποζημίωσης πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του

Σκληρός ο δικαστικός «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει - Όλοι εναντίον όλων

Πέντε χρόνια συμπληρώθηκαν στις 16 Φεβρουαρίου από τον χαμό του Παντελή Παντελίδη και οι τραγικές μνήμες ζωντάνεψαν και πάλι για τους οικείους του.

Την ίδια ώρα ένας σκληρός δικαστικός πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στην οικογένεια, τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο μοιραίο τζιπ και στην ασφαλιστική εταιρεία με αφορμή τις αποζημιώσεις που αξιώνει η κάθε πλευρά για τις συνθήκες του θανάτου του τραγουδιστή.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση έχει εξεταστεί από τρεις εισαγγελείς και τέθηκε στο αρχείο ισάριθμες φορές. Σε όλες κρίθηκε πως οδηγός του τζιπ εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα ήταν ο Παντελής Παντελίδης σε κατάσταση μέθης. Κάτι που η οικογένειά του, συνεχίζει να αμφισβητεί κατηγορώντας τη Φρόσω Κυριάκου για ψευδορκία. Από την πλευρά τους η Φρόσω Κυριάκου και η Μίνα Αρναούτη έχουν κινηθεί νομικά ζητώντας αποζημίωση για τον εφιάλτη που έζησαν όσο η ασφαλιστική στρέφεται εναντίον της οικογένειας, από την οποία ζητά να καλύψει εξ’ ολοκλήρου το όποιο ποσό επιδικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα η Μίνα Αρναούτη ζητάει αποζημίωση 1.100.000 ευρώ από την οικογένεια ενώ η Φρόσω Κυριάκου που και εκείνη νοσηλεύτηκε μετά το δυστύχημα ζητάει 100.000 ευρώ ως αποζημίωση. Η οικογένεια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη βάζει τον πήχη στις 600.000 ευρώ με την ασφαλιστική να ακολουθεί μια πάγια τακτική από την πρώτη φορά που η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.