Παπαχαραλάμπους – Αναστασοπούλου – Δροσάκη καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη
Ελλάδα

Παπαχαραλάμπους – Αναστασοπούλου – Δροσάκη καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Παπαχαραλάμπους – Αναστασοπούλου – Δροσάκη καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους - Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλαν οι Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη τον Πέτρο Φιλιππίδη  ζητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους στο πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Την πρώτη του αντίδραση μετά την επίσημη καταγγελία της συζύγου του έκανε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με instastory που δημοσίευσε στα social media.

Ο ηθοποιός έγραψε με νόημα την αγγλική λέξη boom συνοδεύοντάς τη με τρία εικονίδια με δυναμίτες.


Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε αποστείλει εξώδικο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην εμπλέκεται το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τόνιζε, ο ίδιος αγνοεί.

Η υπόθεση παίρνει πλέον άλλη τροπή μετά τις επώνυμες καταγγελίες εις βάρους του και μένει να δούμε πώς θα απαντήσει στα όσα του καταλογίζονται όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του καθώς ακόμη νοσηλεύεται στο «Υγεία». Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο «Πρώτο Θέμα» ο λόγος της αδιαθεσίας του ήταν το στρες που βιώνει τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των όσων ακούγονται γύρω από το όνομά του.