Παρτσαλάκης για Σεφερλή: «Ουδείς αναντικατάστατος»
Ελλάδα

Παρτσαλάκης για Σεφερλή: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Παρτσαλάκης για Σεφερλή: «Ουδείς αναντικατάστατος»

Στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης το πρωί της Πέμπτης. Ο ηθοποιός, που βρισκόταν στον θίασο της παράστασης “Ζητείται Ψεύτης” που ακυρώθηκε, κλήθηκε να δώσει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση. “Ο Σαίξπηρ στο βασιλιά Ληρ λέει μια φράση που τα λέει όλα. “Από το τίποτα δεν βγαίνει τίποτα”. Αυτό το έργο, με αυτές τις προϋποθέσεις ήταν ένα τίποτα” σχολίασε δηκτικά, αναφερόμενος στην κόντρα που προέκυψε ανάμεσα στις “Θεατρικές Σκηνές” και τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο κ. Παρτσαλάκης συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που είπε αρχικά το “ΝΑΙ” στην παράσταση: “Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου, γιατί θα κάνω κι άλλα πολλά. Γιατί είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη” είπε και πρόσθεσε: “Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”.

Ο ηθοποιός, χωρίς να κατονομάζει κανέναν, φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την προσωπική βεντέτα που κατέληξε στην ακύρωση μιας παράστασης 25μελούς θιάσου.
“Πληροφορήθηκα ότι δυο άνθρωποι συγκρούονται γι’ αυτό το θέμα, ενώ υπήρχα 25 ηθοποιοί και δεν αναφέρθηκε κανείς σ’αυτό” είπε.

«Ουδείς αναντικατάστατος»

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή ζήτησε από τον Γιώργο Παρτσαλάκη να γίνει πιο σαφής, αναφορικά με την πλευρά που πιστεύει πως είχε άδικο. Ο ηθοποιός δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, όμως τα όσα δήλωσε στη συνέχεια, “μιλούν” από μόνα τους. “Αν η εταιρεία έβρισκε έναν ηθοποιό και έκανε την παράσταση” εκείνος είπε πως θα συμμετείχε σε αυτή. Όπως μάλιστα συμπλήρωσε, δεν πιστεύει πως υπάρχουν ηθοποιοί που δεν μπορούν να αντικατασταθούν. “Υπήρξαν στο παρελθόν ηθοποιοί που ήταν αναντικατάστατοι” είπε, “αλλά όχι στις μέρες μας”.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Βάσως Γουιλελμάκη για την ακύρωση του έργου. Απευθυνόμενος στην ηθοποιό τόνισε με νόημα: “Βασούλα μου γλυκιά, ένα πιάτο φαΐ θα το βρούμε, θα φάμε, δεν θα πεθάνουμε. Και κάποιοι άνθρωποι ας πορεύονται το δρόμο τους. Λυπηρόν, αλλά μην ανησυχείς παιδάκι μου, έχουμε περάσει πολλά”.

«Ήταν εγκληματικό που ανακατεύτηκα»

“Εγώ λέω ότι για εμένα προσωπικά, είναι “όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες”. Εγώ ανακατεύτηκα και ήταν εγκληματικό” επανέλαβε ο ηθοποιός και πρόσθεσε με χιούμορ πως τουλάχιστον από όλο αυτό του έμεινε ένα φωτογραφικό υλικό. Αναφέρεται φυσικά στην περιβόητη πλέον φωτογράφηση, που φαίνεται πως αποτέλεσε και αυτή σημείο τριβής ανάμεσα στις “Θεατρικές Σκηνές” και τον Μάρκο Σεφερλή.