Πέγκυ Ρίζου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον εκδότη και πολιτικό Δημήτρη Ρίζο
Ελλάδα

Πέγκυ Ρίζου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον εκδότη και πολιτικό Δημήτρη Ρίζο

Πέγκυ Ρίζου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον εκδότη και πολιτικό Δημήτρη Ρίζο

«Τα έχω ζήσει όλα, δεν έχω απωθημένα, είμαι μια χαρά»

Η Πέγκυ Ρίζου, η τελευταία σύζυγος του εκδότη και πολιτικού Δημήτρη Ρίζου μίλησε, στην εκπομπή «ΜEGA Καλημέρα», για τον γάμο της με τον Δημήτρη Ρίζο, τη σύλληψή του και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά και την αγαπησιάρικη σχέση που έχει με την κόρη της, η οποία πήγε στο The Voice.

«Θα ήθελα πολύ να είμαι η χαρά της ζωής. Έχω την κόρη μου, την οικογένειά μου. Κάτι καλό έχω κάνει και ο Θεός μου έφερε αυτό παιδί στη ζωή μου. Φαντάζομαι έχει στοιχεία δικά μου η κόρη μου. Είναι φιλόδοξη, μαχήτρια, είναι θετική. Εγώ αγαπώ το μαγείρεμα, ο Ρίζος έλεγε πως σαν την γυναίκα μου δεν μαγειρεύει κανένας».

Η Πέγκυ Ρίζου αναφέρθηκε και στον κεραυνοβόλο έρωτα που έζησε στο πλευρό του Δημήτρη Ρίζου, παρά την όποια διαφορά ηλικίας.

«Τα έχω ζήσει όλα, δεν έχω απωθημένα, είμαι μια χαρά. Επειδή είχαμε διαφορά στην ηλικία με τον Δημήτρη Ρίζο, μου έλεγε η μαμά μου αν είμαι σίγουρη κι εγώ δεν μπορούσα να δεν κοίταζα αυτά τα μπλε μάτια».

«Με τον Δημήτρη είχα πάθει κεραυνοβόλο έρωτα. Πέρασα μία υπέροχη ζωή. Δεν έχω αισθανθεί να είμαι στη σκιά του Δημήτρη, αλλά βγαίναμε ερωτευμένοι και έρχονταν 36 τύποι για πολιτικά. Βρέθηκα στο στόχαστρο, επειδή ήθελαν να τον χτυπήσουν. Ο Δημήτρης πέρασε πολλές δυσκολίες, ειδικά όταν έφυγε από τον Ελεύθερο Τύπο», είπε.

«Στα προβλήματα χρειάζονται σιωπές για να τα αντιμετωπίσεις. Ο Δημήτρης ήταν πολύ βαριά άρρωστος από Πάρκινσον για πολλά χρόνια, από όλα αυτά που πέρασε. Τον συνέλαβαν και τον έστειλαν φυλακή στην Κω, με μία τόσο σοβαρή αρρώστια».

«Σπάνια ζητάω βοήθεια. Έβλεπα τον Δημήτρη να παραπαίει και είναι μία περίοδος που με στενοχωρεί όταν το σκέφτομαι. Όταν “έφυγε” ο Δημήτρης το 2019, μετά ήρθε ο κορονοϊός και κλείσαμε. Τότε εγώ ξανασυναρμολογήθηκα. Ο Δημήτρης είναι εκεί πάνω και μας βλέπει, καμαρώνει για την κόρη του. Εκτός από σύζυγός μου, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Γελάγαμε πολύ. Μου λείπει η φυσική του παρουσία».