Πέμη Ζούνη: Αποκάλυψε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά
Ελλάδα

Πέμη Ζούνη: Αποκάλυψε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Πέμη Ζούνη: Αποκάλυψε την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Λαμπέτη για την παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» και η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη ήταν εκεί και μίλησαν με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Ιδιαίτερα χαρούμενη και αποκαλυπτική η Πέμη Ζούνη μίλησε ξεκάθαρα για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά. Η γνωστή ηθοποιός πριν από δυο χρόνια πάντρεψε την κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου στο Ναύπλιο και δεν κρύβει ότι θα ήθελε ένα εγγόνι.

«Ήταν πολύ όμορφη βραδιά γιατί ήταν με πραγματικούς φίλους. Εγγονάκι θέλω, αλλά δεν μπορώ να παρέμβω. Όταν έρθει. Το όνομά μου όμως, δεν θα ήθελα να το δώσουν. Γιατί να πουν το παιδί Παναγιώτα και να το καταδικάσω», είπε με χιούμορ η Πέμη Ζούνη.

Στην ερώτηση, αν θα συμμετείχε σε κάποιο talent show απάντησε: «Τα talent show δεν είναι τα αγαπημένα μου, παρόλο που κάποια έχουν σοβαρό κόσμο. Θα βαριόμουν, όμως, λίγο».

Με τη σειρά του δηλώσεις έκανε και ο Αναστάσιος Ροϊλός, ο οποίος εμφανίζεται στη σκηνή με τη σύντροφό του, Εριέττα Μανούρη. «Πάντα έχει τη δυσκολία του να συνεργάζεσαι με δικούς σου ανθρώπους. Έτυχε να συνεργαστούμε φέτος. Μας το πρότειναν», είπε και αποκάλυψε πως συνεχίζει στις «άγριες Μέλισσες» και ότι θα είναι κοντά στο Διαφάνι, άλλα όχι μέσα στο Διαφάνι».

«Είναι ασφάλεια το να είμαστε μαζί με τον Αναστάση γιατί έχουμε μια καλή χημεία. Έχεις δυο γνώριμα μάτια απέναντί σου», είπε η Εριέττα Μανούρη και αποκάλυψε πως η μητέρα της έχει γνωρίσει τον σύντροφό της.

https://streamable.com/w61e1c