Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα είχα ήδη παντρευτεί»
Ελλάδα

Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα είχα ήδη παντρευτεί»

Πέτρος Ιακωβίδης: «Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω, θα είχα ήδη παντρευτεί»

Ποια βρίσκει την πιο σέξι Ελληνίδα; Έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση; Όλες οι απαντήσεις στο εορταστικό Εξομολογητήριο του After Dark

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark ήταν απόψε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο αγαπημενος τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στα πρώτα του βήματα στην καριέρα του.

Το ταλέντο του και η σκληρή δουλειά που έριξε τον οδήγησαν να έχει ήδη συνεργαστεί μέχρι σήμερα με μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Από αυτές ξεχωρίζει τη συνάντησή του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Συνεργαστήκαμε πρώτη φορά στο Fantasia. Με πήρε ο επιχειρηματίας και μου είπε ότι θα κάνει πρόταση στη Νατάσα να πάρει εκείνη και εμένα μαζί. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή».

Για τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι είπε: «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Η Νατάσα είναι όντως οικογένειά μου».

Μάλιστα, αφηγήθηκε και το πώς η γνωστή τραγουδίστρια του «έκλεψε» ένα τραγούδι που ήθελε να πει ο ίδιος. «Της έβαλα το “Παραδόθηκα” να το ακούσει και μου είπε θα ήθελα να το πω. Μετά από δύο μήνες της είπα ότι θα πω το “Σ΄αγαπαώ σου φώναξα” και βγήκε εκείνη μετά στο μαγαζί και είπε “αυτό είναι το νέο μου κομμάτι που έγραψε ο Πέτρος Ιακωβίδης”».

Με τη μουσική ασχολήθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το νηπιαγγωγείο ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι.

Ανάμεσα στις ιδιότητές του, του τραγουδιστή και του συνθέτη, προτιμά την πρώτη. Αλλά η επιτυχία είναι εξίσου μεγάλη και στη δεύτερη αν αναλογιστεί κανείς τα μεγάλα σουξέ που έχει γράψει όπως το “Εγώ Αθήνα εσύ Θεσσαλονίκη” και το”Ξημερώματα”».

Περνώντας στα προσωπικά του ο Πέτρος Ιακωβίδης εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να μιλά για τις σχέσεις του ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν είναι μόνος αυτή την περίοδο.

«Δεν το κάνω λόγω της δουλειάς μου, δεν μ΄αρέσει να ασχολούνται. Θεωρώ ότι είναι γρουσουζιά να ασχολούνται μαζί σου για αυτά τα πράγματα θα σου δημιουργήσουν περισσότερη γκρίνια και πρόβλημα» είπε..

«Αν δεν έκανα τη δουλειά που κάνω θα είχα ήδη παντρευτεί και θα είχα παιδιά. Επειδή μεγάλωσα σωστά με τη δική μου οικογένεια και είχα τον πατέρα και τη μητέρα μου δίπλα μου αυτό θέλω να κάνω και στα παιδιά μου. Δεν μπορώ με τη δουλειά που κάνω… Στο επίπεδο που βρίσκομαι χρειάζομαι πολύ χρόνο για να κάνω αυτό που θέλω και αν δεν είσαι δίπλα στα παιδιά σου δεν νομίζω ότι θα μεγαλώσουν σωστά».

Όσο για το αν είναι σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα με χαμόγελο απάντησε πως «Είμαι πάρα πολύ καλά».

Στο εξομολογητήριο…

Έτοιμος για μεγάλες αλήθειες μπήκε στο Εξομολογητήριο του After Dark ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Αν ήταν γυναίκα για μία ημέρα δεν θα έβγαινε ραντεβού με τον… Πέτρο Ιακωβίδη γιατί είναι νευρικός και εγωιστής…

Πρώτα βάζει το σεξ, μετά την οικογένεια και τέλος τη μουσική. Αν έπρεπε να μην ξαναγράψει για κάποιον μουσική μεταξύ Νατάσας Θεοδωρίδου και Κωνσταντίνου Αργυρού αυτός θα ήταν ο δεύτερος.

Ποτέ του δεν έχει κάνει role play στο κρεβάτι αλλά θα του άρεσε να κάνει τον Spiderman. Η πιο σέξι Ελληνίδα για εκείνον είναι η Ελένη Μενεγάκη και η Josephine.

Κινητό δεν έχει ψάξει σε σχέση…Είπε ακόμη πως θα έμενε σε μία μέτρια σχέση με καταπληκτικό σεξ κι ας μην τα έβρισκαν στα υπόλοιπα με την καλή του. Όσο για το αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε άλλο δεσμό απάντησε θετικά!