Πέτρος Ίμβριος: Ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη φράση «πρώην δαρμένες γυναίκες»
Ελλάδα

Πέτρος Ίμβριος: Ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη φράση «πρώην δαρμένες γυναίκες»

Πέτρος Ίμβριος: Ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τη φράση «πρώην δαρμένες γυναίκες»

Ο τραγουδιστής για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις έκανε παρέμβαση στην εκπομπή

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στη «Super Katerina» για το Survivor, την οικογένειά του, τα εμβόλια και τη γυμναστική.

Για το Survivor έκανε κάποια ραντεβού και τα χρήματα ήταν δελεαστικά αλλά μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.

«Τα κοριτσάκια μου βγάλαν “αγκαθάκια” μόλις άκουσαν την πρόταση για το Survivor, γιατί ένα παιδί θέλει την ασφάλειά του, θέλει τον πατέρα του. Ο γιος μου είναι 9 μηνών και μόλις χρονίσει τον Φλεβάρη μετά θα κάνουμε και τη βάπτιση. Το όνομά του θα είναι Παναγιώτης Ίμβριος, από τον μπαμπά».

Για τα εμβόλια είπε: «To έχω κάνει. Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, είμαι σκεπτικιστής του εμβολίου. Σκεφτόμαστε όλοι εάν η ιατρική κοινότητα πραγματικά πρόλαβε να το ελέγξει επαρκώς το εμβόλιο ή αν γινόμαστε πειραματόζωα. Είμαι της άποψης να αφήσεις τον κάθε άνθρωπο να επιλέγει μόνος του».

«Κάνω γυμναστική από 12 ετών και έχω κερδίσει πάρα πολλά χρήματα που θα έδινα σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους και ίσως σε πρώην δαρμένες γυναίκες», ανέφερε για τη γυμναστική που κάνει.

Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να βγει live μέσω Skype στην «Super Κατερίνα» και να ξεκαθαρίσει τι ήθελε να πει λέγοντας «πρώην δαρμένες γυναίκες» ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:

«Καταρχήν, να πω ότι είμαι εναντίον πάσης βίας εννοείται. Όχι μόνο σε γυναίκες, αλλά και σε παιδιά, σε ανθρώπους μεταξύ τους, δεν το συζητάμε αυτό. Έχω τοποθετηθεί για τις γυναικοκτονίες δημόσια.

Εννοείται ότι δεν εννοούσα ότι δέρνω τις γυναίκες μου. Αστειευόμενος απλά εννοούσα ότι φεύγουν οι εντάσεις μέσα από τις πολεμικές τέχνες και δεν λογομαχείς με τον άνθρωπό σου. Δεν εννοώ δεν πλακώνεσαι στο ξύλο, εννοώ δεν πλακώνεσαι και λεκτικά.

Ήταν άκομψα τοποθετημένο από την μεριά μου. Αστειεύτηκα και εννοούσα ότι φεύγουν οι εντάσεις σε κάποιον που κάνει γυμναστική, κάποιον που τρέχει… Εγώ πάντα λέω ότι όλοι μας κάτι πρέπει να κάνουμε».

Όσο για τις φήμες ότι πάει Survivor ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν θα πάω στο Survivor, αποφάσισα να μείνω εδώ να τρώω τα σουβλάκια μου και να βλέπω στην οθόνη τα παιδιά να αγωνίζονται. Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».