Piers Morgan: “Η Δούκισσα Meghan έκανε τα πάντα για να ανέλθει κοινωνικά”
Ελλάδα

Piers Morgan: “Η Δούκισσα Meghan έκανε τα πάντα για να ανέλθει κοινωνικά”

Piers Morgan: “Η Δούκισσα Meghan έκανε τα πάντα για να ανέλθει κοινωνικά”

Ο δημοσιογράφος Piers Morgan μίλησα για τη Δούκισσα του Sussex, Meghan και τον τρόπο, που όπως ισχυρίζεται τον «χρησιμοποίησε» για να επιδιώξει τους στόχους της. Μάλιστα, στην πρωινή του “εξομολόγηση” ανέφερε πως όταν εκείνηγνώρισε κάποιον «σημαντικότερο», που θα την βοηθούσε να ανέλθει κοινωνικά, εξαφανίστηκε από τη ζωή του.

Αυτά και άλλα πολλά αποκάλυψε Piers Morgan. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω μια εμπειρία μαζί της, που δεν ήταν κι η καλύτερη, για να είμαι ειλικρινής. Τη γνώριζα για περίπου ένα χρόνο. Έπειτα γνώρισε κάποιον πιο σημαντικό από εμένα κι εξαφανίστηκε». Για την ακρίβεια, χρησιμοποίησε τον όρο “ghosting”, θέλοντας να δηλώσει πως εξαφανίστηκε μια ωραία πρωία από τη ζωή του.

Οι ιδιοτροπίες της Meghan Markle

Κάποιες μέρες νωρίτερα, είχε ακουστεί η φήμη πως η Δούκισσα του Sussex δεν ήθελε να παντρευτεί στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, γιατί είχε μια μυρωδιά που δεν της άρεσε. Η ίδια φήμη την ήθελε να ζητά ειδικά αποσμητικά χώρου στο Κάστρο του Windsor. Επίσης, λέγεται πως η Meghan είναι πολύ απαιτητική με το προσωπικό του Κάστρου και τους στέλνει e-mails με οδηγίες τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα σχόλια κατά του Piers Morgan

Η δημοσιογράφος Radhika Sanghani σχολιάζοντας τις αναφορές του εριστικού δημοσιογράφου είπε: «Οι δηλώσεις του Piers Morgan είναι απολύτως γελοίες. Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ένα υπέροχο παντρεμένο ζευγάρι».

Το παλάτι μισεί τη Meghan;

Ο γνωστός δημοσιογράφος σύγκρινε στο Good Morning Britain, τη Meghan Markle με την Kate Middleton, λέγοντας πως η δεύτερη είναι σαν να έχει φτιαχτεί για τον «ρόλο» της (ως σύζυγος του Πρίγκιπα William). «Η Meghan προέρχεται από διαφορετικό backround. Είναι star της τηλεόρασης κι ίσως βρίσκει το σύστημα του Παλατιού ασφυκτικό και ενοχλητικό. Αντίστοιχα, οι άνθρωποι γύρω της που αγαπούν αυτή την επισημότητα (του Παλατιού) βρίσκουν τη Meghan εξίσου ενοχλητική», είπε με το καυστικό του στυλ ο Piers Morgan, κλείνοντας όσα έλεγε με την ατάκα «If you’re watching Meghan – I’m not happy». (Αν παρακολουθείς, δεν είμαι χαρούμενος)

Ο σαρκαστικός κύριος Piers Morgan

O Piers Morgan είναι γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις. Δηλώσεις που συχνά ξεπερνούν τα εσκαμμένα και συνήθως έχουν στόχο γυναίκες. Πρόσφατα άνοιξε “πόλεμο” στο Twitter με το σχόλιό του για την Ellen DeGeneres και το συγκρότημα Little Mix, κάνοντας την Ariana Grande και τη μητέρα της να απαντήσουν στα όσα είπε.