Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με το μαγιό και μας δείχνει την αλλαγή στο σώμα της
Ελλάδα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με το μαγιό και μας δείχνει την αλλαγή στο σώμα της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει με το μαγιό και μας δείχνει την αλλαγή στο σώμα της

Στην Ελαφόνησο μαζί με την κορούλα της

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της στη μαγευτική Ελαφόνησο, μαζί με την κορούλα της και τον αγαπημένο της Φώτη Μπερνάντο.

Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Dot αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατάφερε να χάσει επτά κιλά. «Ένιωθα βαριά. Αυτή την περίοδο πήρα μια απόφαση για τον εαυτό μου, ότι θέλω να νιώσω πιο ελαφριά.

Κουράστηκα όταν χορεύω στο θέατρο να νιώθω τα πόδια μου βαριά, ή να μην μπορεί να με σηκώσει ο παρτενέρ μου εύκολα. Θέλω το καλοκαίρι να βάλω σορτσάκι, να βάλω μαγιό και να μην πετάει η κοιλίτσα μου και τα πόδια μου να είναι πιο λεπτά.

Για μένα μιλάω. Για να μην παρεξηγηθώ, και πέρυσι φορούσα σορτσάκι και πρόπερσι που ήμουν έγκυος, αλλά εγώ για τη δική μου αισθητική, για τον εαυτό μου ήθελα να είμαι πιο ελαφριά.

Έχει υπάρξει περίοδος της ζωής μου, που μου άρεσε όπως ήμουν κι όλα cool. Γενικά το περνάω αυτό με το σώμα μου. Είναι πάρα πολύ προσωπικό θέμα το πώς θες να μοιάζεις. Δεν αφορά κανέναν. Εγώ την πήρα αυτήν την απόφαση καθαρά για τον εαυτό μου, για λόγους πρακτικούς, δουλειάς.

Και γιατί επιτέλους μετά από τέσσερα χρόνια εγκυμοσύνες και λοχίες, θέλω να νιώσω πιο αδύνατη. Έχασα επτά κιλά λίπος. Ξεφορτώθηκα, όχι έχασα».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία που την απεικονίζει να κάθεται στην άμμο δίπλα στη θάλασσα και έχοντας κοντά της τη μικρή Ηλέκτρα. Το κόκκινο ολόσωμο μαγιό που επέλεξε να φορέσει διαγράφει τέλεια την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In heaven everything is fine 🦊🐰 #elafinisos #electra #ninjamom #mamaknowsbest #orangeisthenewblack Photo by hubby @fotisbenardo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις