Pink: Η πρώτη Αμερικανίδα που θα τιμηθεί με βραβείο BRIT
Ελλάδα

Pink: Η πρώτη Αμερικανίδα που θα τιμηθεί με βραβείο BRIT

Pink: Η πρώτη Αμερικανίδα που θα τιμηθεί με βραβείο BRIT

Οι διοργανωτές των BRIT Awards ανακοίνωσαν το όνομα της  τραγουδίστριας και μουσικοσυνθέτριας Pink, η οποία θα είναι η πρώτη διεθνής καλλιτέχνης, που θα αποσπάσει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ύστερα από το βραβείο Grammy, η Pink θα συμπεριληφθεί στο πάνθεον των μουσικών αστέρων και της Βρετανίας, εκεί όπου βρίσκονται οι David Bowie, Elton John και τα συγκροτήματα Queen και Spice Girls.

Για την ιστορία, τα BRIT Awards είναι τα βρετανικά Grammy που απονέμονται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία.

«Αισθάνομαι τιμή…»

«Από την αρχή της καριέρας μου, οι Βρετανοί θαυμαστές είναι από τους πιο παθιασμένους και πιο πιστούς παγκοσμίως», έγραψε η Pink σε ανακοίνωσή της. «Αισθάνομαι τιμή που λαμβάνω αυτό το βραβείο και συγκαταλέγομαι στη συντροφιά ενός λαμπρού συνόλου ινδαλμάτων της Βρετανίας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η 39χρονη μουσικός είναι γνωστή από το 2000, όταν και κυκλοφόρησε το πρώτo της άλμπουμ με τις επιτυχίες  Raise Your Glass, Just like a Pill και What About Us.

Μέχρι στιγμής έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και θα είναι εκείνη που θα κλείσει τη βραδιά της απονομής των βραβείων BRIT’s , στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ