Τρεις Έλληνες τραγουδιστές θυμούνται τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα
Ελλάδα

Τρεις Έλληνες τραγουδιστές θυμούνται τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα

Τρεις Έλληνες τραγουδιστές θυμούνται τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έφτασε και φέτος. Τα Χριστούγεννα είναι ήδη στην πόρτα μας και οι περισσότεροι βρισκόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να περάσουμε όμορφες στιγμές, οικογενειακής θαλπωρής.

Φαγητό, γλυκά με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες να έχουν την τιμητική τους και φυσικά πολλά δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο να περιμένουν το unboxing της Πρωτοχρονιάς από μικρούς και μεγάλους. Όλοι έχουμε κάποια Χριστούγεννα να θυμόμαστε με νοσταλγία, τα οποία και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αυτά τα Χριστούγεννα που είναι σε περίοπτη θέση στην άκρη του μυαλού μας και τα φέρνουμε στη θύμησή μας τέτοιες ημέρες.

Συναντήσαμε τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται φέτος, το Φωταέριο και μας μίλησαν για τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα.

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα του Γιάννη Πλούταρχου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στάθηκε στην γέννηση του 4ου παιδιού του, της Παναγιώτας, που γεννήθηκε μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, τα οποία είναι τα πιο ξεχωριστά για τον ίδιο, όπως μας είπε.

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο γλυκές αναμνήσεις της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια στο χωριό, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές, ενώ ξεχωρίζει αυτά με το πιο όμορφο δώρο, που το άνοιξε πριν την Πρωτοχρονιά, κρυφά.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανίζονται στο Φωταέριο όλες τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

https://www.facebook.com/fotaerio/photos/a.303915863057952/1932660916850097/?type=3&theater

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα του Ηλία Βρεττού

Ο Ηλίας Βρεττός με τη σειρά του μας έστειλε το δικό του βίντεο από το αεροδρόμιο, μιλώντας κι αυτός για τα αθώα παιδικά Χριστούγεννα με  αγαπημένους ανθρώπους, κάποιο εκ των οποίων έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ έδωσε και τις δικές του ευχές για φέτος.

https://streamable.com/5b8xz

Ο τραγουδιστής, αφού ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε μετά το ατύχημα, επέστρεψε στην ενεργό δράση και εμφανίζεται αυτές τις μέρες στο Tokyo Theatre Athens.

https://www.facebook.com/tokyotheater/videos/2246010509008794/