Ποια γνωστή τραγουδίστρια δοκίμασε… αλιγάτορα στο ταξίδι της στην Αμερική;
Ελλάδα

Ποια γνωστή τραγουδίστρια δοκίμασε… αλιγάτορα στο ταξίδι της στην Αμερική;

Ποια γνωστή τραγουδίστρια δοκίμασε… αλιγάτορα στο ταξίδι της στην Αμερική;

Μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram

Στιγμές από το πρόσφατο ταξίδι της στην Αμερική μοιράστηκε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη με τους followers της στο Instagram.

Η Μαρία βρέθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο για να εμφανιστεί στη γιορτή ενός ομογενή που είναι φανατικός της θαυμαστής και ήταν η επίσημη performer της μεγάλης γιορτής που διοργάνωσε στην εκατοντάδων εκταρίων έπαυλή του.

Εκεί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις επιδόσεις της στο γκολ στο ιδιωτικό γήπεδο που περιβάλλει την έπαυλη. Λίγο η τύχη του πρωτάρη λίγο μία κλίση που ανακάλυψε ότι έχει η Μαρία με μεγάλη δεξιοτεχνία κέρδισε τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους και το πανηγύρισε με το απόσπασμα που ανάρτησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν της είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει και μία τοπική λιχουδιά,  μια πολύ ιδιαίτερη γεύση.

Το πιάτο που κυριαρχεί στην περιοχή ως top επιλογή είναι ο αλιγάτορας και η Μαρία Καρλάκη δεν δίστασε να δοκιμάσει.

Άλλωστε έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν την αγάπη της για τα ταξίδια αλλά και τη διάθεσή της να εμβαθύνει στις τοπικές συνήθειες στα μέρη που επισκέπτεται.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Η τραγουδίστρια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα ξεκινά τις εμφανίσεις  της δίπλα στον Άγγελο Διονυσίου στο Eliot στο Κολωνάκι.