Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι καλός τραγουδιστής”
Ελλάδα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι καλός τραγουδιστής”

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι καλός τραγουδιστής”

Ποιους ακόμα "πετσόκοψε" στην συνέντευξή του;

“Στήλη άλατος” θα έμειναν όσοι άκουσαν τη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στον Κώστα Τσουρό και στο “Καλύτερα δεν γίνεται”.

Από που να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε, με την ασταμάτητη λίστα ονομάτων που “έσφαξε” με το γάντι ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ας αρχίσουμε με τα όσα είπε για την αποχώρησή του από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, την οποία χαρακτήρισε ως ένα “συναινετικό σιωπηλό διαζύγιο” και πως δύσκολα θα ξανασυνεργαζόταν με την παρουσιάστρια.

Σειρά είχαν οι “κακοφωνίξ” της ελληνικής μουσικής, πάντα κατά τα λεγόμενα του ίδιου!

“Ο Σάκης Ρουβάς δεν φημίζεται για την καλή του φωνή. Συμπαθητική είναι. Το ξέρει και ο ίδιος”.

“Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν είναι καλός τραγουδιστής ας πούμε!” “Δεν αρθρώνει ιδιαίτερα καλά και με τα χρόνια δυσχεραίνεται η κατάσταση”.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο τελευταίο του τραγούδι, σχολίασε πως δεν μπορούσε να καταλάβει καν το στίχο που άκουγε!

Για την Άντζελα Δημητρίου η γνώμη του παραμένει πάντα η ίδια! Ότι δηλαδή δεν είχε ποτέ κάτι το σπουδαίο η φωνή της και πως πούλαγε καλά τον εαυτό της, πράγμα που την έκανε μεγάλο όνομα – άλλα όχι και καλή τραγουδίστρια!

Για επιδόρπιο… κράτησε τους έντεχνους τραγουδιστές!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, είναι υπερεκτιμημένη, ο Γιάννης Χαρούλης μπορεί να τον “σκοτώσει”, ο Μουζουράκης είναι μόνο attitude και ο Κωστής Μαραβέγιας του θυμίζει δημόσιο υπάλληλο!

https://streamable.com/44uh1