Πρώην παίκτης του Power of love έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Ελλάδα

Πρώην παίκτης του Power of love έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Πρώην παίκτης του Power of love έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε από τη συμμετοχή του στο Power of love και τον θυελλώδη έρωτα με την Άννα Λορένη. Και μπορεί να προσπάθησαν μέχρι τέλους να φτάσουν στον τελικό, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του reality οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος είναι ξανά ερωτευμένος και μάλιστα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο ίδιος βρίσκεται εδώ και κάποιους μήνες σε σχέση με τη Δανάη Παναγιώτου, που τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο The Voice του 2018. Οι δυο τους αναρτούν συχνά κοινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Ο Παναγιώτης μέσω της τελευταίας του δημοσίευσης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Συγκεκριμένα τη μέρα των γενεθλίων του και ενώ εκείνη του ετοίμασε μια τούρτα έκπληξη, αυτός φρόντισε να της το ανταποδώσει με ένα δαχτυλίδι!

Στην εικόνα τούς βλέπουμε να ποζάρουν μαζί ενώ δίπλα τους φιγουράρει το μπαλόνι «Will you marry me?».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα φετινά μου γενέθλια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει μέχρι στιγμής.. Σας ευχαριστώ όλους που αφιερώσατε χρόνο να μου ευχηθείτε και να κάνετε αυτή την μέρα πιο ξεχωριστή.. Νεο βίντεο στο κανάλι μου στο YouTube η ώρα 19:00 που δείχνει την αποκάλυψη της φωτογραφίας (link στο προφίλ μου) **Special thanks to @sandramariax ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #birthday#bday#surprise#engagement#proposal#smiles#couple#couplegoals#cyprus#31#panagiotistheofilos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Theofilos (@pan_theon_official) στις