Quiz: Ποια πανέμορφη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια είναι το κοριτσάκι;
Ελλάδα

Quiz: Ποια πανέμορφη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια είναι το κοριτσάκι;

Quiz: Ποια πανέμορφη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια είναι το κοριτσάκι;

Αναζητά το παιδί που κρύβεται μέσα της!

Ένα πολύ τρυφερό μήνυμα έστειλε, μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Instagram, μία από τις πιο όμορφες κυρίες της υποκριτικής τέχνης, ενώ αποκάλυψε πώς ήταν η ίδια στην παιδική της ηλικία.

Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια, που μοιράστηκε μία φωτογραφία από την εποχή που ήταν έξι ετών και παράλληλα δήλωσε ότι ψάχνει μέσα της αυτό το παιδί.

“Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου!

Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής!

Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα…

Ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που ήμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη….

Εγώ στην φωτογραφία είμαι έξι χρόνων”, έγραψε η Εβελίνα.

H ανάρτηση της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να σας πω την αλήθεια αυτό που βλέπω σε αυτό το πρόσωπο θέλω να ξαναβρώ μέσα μου! Αν το βρω θα είμαι πανευτυχής! Ας βρούμε το παιδί μέσα μας και όλα θα κυλήσουν εύκολα και ανεμπόδιστα… ας ευχηθούμε να γίνουν όλα σαν τότε που χαιρόμασταν με το τίποτα σαν τότε που ήμασταν ατρόμητοι σαν τότε που αγαπούσαμε με την καρδιά μας και όχι με το μυαλό μας σαν τότε που γελάγαμε με την καρδιά μας σαν τότε που είμασταν αγνοί και αγαθοί και είχαμε πίστη…. Εγώ στην φωτό έξι χρόνων 🙏❤️#onlylove #peace #freedom #nofear #faith

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) στις