Ραχήλ Μακρή: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο ατύχημά της και η κατάσταση της υγείας της
Ελλάδα

Ραχήλ Μακρή: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο ατύχημά της και η κατάσταση της υγείας της

Ραχήλ Μακρή: Οι πρώτες εικόνες από το τροχαίο ατύχημά της και η κατάσταση της υγείας της

Τι είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε χθες η Ραχήλ Μακρή στην περιοχή του Γέρακα. Καθώς πήγαινε με το αυτοκίνητό της στις πρόβες για το Just the 2 of us η γνωστή πολιτικός τράκαρε και χτύπησε το πόδι της. Αμέσως στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα η Ραχήλ Μακρή οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο σημείο που έγινε το τροχαίο ατύχημα, λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση και μας μετέφερε τις πρώτες εικόνες. Ευτυχώς, η Ραχήλ Μακρή είναι καλά στην υγεία της και μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε όλα όσα έγιναν χθες το απόγευμα.

«Είμαι καλύτερα. Πονάει λίγο το πόδι μου, πιστεύω να πάω λίγο καλύτερα. Ο γιατρός μου συνέστησε να το ξεκουράσω λίγο για να μην έχω πρόβλημα», είπε αρχικά η Ραχήλ Μακρή.

«Από το 1998 οδηγώ και δεν έχω τρακάρει. Το σοκ μου ήταν μεγάλο, δεν κατάλαβα πως έγινε. Ο άνθρωπος που ήταν μπροστά μου, μπερδεύτηκε με μια σακούλα που πήρε ο αέρας και κοκάλωσε το αυτοκίνητό του γιατί νόμιζε ότι ήταν γάτα. Εγώ που οδηγούσα το αυτοκίνητο του συζύγου μου, που είναι μεγάλου όγκου, μέχρι να προλάβω και να γίνει η επιτάχυνση και να σταματήσει το αυτοκίνητο, έπεσα με δύναμη πάνω του», είπε χαρακτηριστικά για το τροχαίο.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή εγώ κακώς φορούσα γόβες και οδηγούσα, έπαθα αυτό».

Για την κατάστασή της υγείας της, ανέφερε: «Έχει μια μικρή θλάση, θα χρειαστεί να το ξεκουράσω και να μην μετακινηθώ».

Τέλος, για το αν θα μπορέσει αυτό το Σάββατο να είναι στο J2US ανέφερε: «Χθες πήγαινα στην πρόβα όταν έγινε το τροχαίο ατύχημα. Ειδοποίησα αμέσως τον κύριο Κοκλώνη και την παραγωγή. Με ρώτησαν αν χρειάζομαι βοήθεια και έστειλε μάλιστα και ο ίδιος βοήθεια. Και τους ευχαριστώ πολύ», είπε και πρόσθεσε πως το Σάββατο θα είναι δύσκολο να εμφανιστεί στο show «Έχω χάσει ήδη δυο πρόβες και δεν ξέρω αν μπορώ να μετακινηθώ τώρα».

https://streamable.com/i7egso