Ράνια Τζίμα: «Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια»
Ελλάδα

Ράνια Τζίμα: «Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια»

Ράνια Τζίμα: «Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια»

Πώς βιώνει τη μητρότητα στο πλευρό του αγαπημένου της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη;

Τη Ράνια Τζίμα συνάντησε η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμάδες».

Η δημοσιογράφος του Mega μίλησε για το πώς ήταν σαν παιδί, το πως έχει αλλάξει η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της, αλλά και το σύζυγο της Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

«Δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που έπαιζαν με κούκλες και μωρά. Δεν έλεγα πότε θα κάνω μωρό και πότε θα παντρευτώ. Εγώ ως μικρή ήμουν το ανύπαρκτο παιδί. Στην εφηβεία έγινε ένα κλικ και τους έτρεξα πολύ άσχημα. Εύχομαι η ζωή να μην μου τα επιστρέψει. Μηχανές, τα φόρτωσα στον κόκορα, δεν ήθελα να διαβάσω».

Ο πρόωρος θάνατος της μητέρας της τη σημάδεψε και μάλιστα όπως παραδέχεται τη φρέναρε από το να κάνει τη δική της οικογένεια.

«Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια. Όταν είσαι ένα παιδί που χάνεις ένα γονιό με τρόπο βίαιο λες θέλω να κάνω ένα παιδί με τον κίνδυνο να με χάσει και να το αφήσω μόνο του; Και να το εμένα με φρέναρε αυτό. ήρθε ο Γαβριήλ, σαν να με έσπρωξε η ζωή».

«Καταλάβαμε ότι αυτή η σχέση είναι κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες όταν υπήρχε μία υπόνοια ότι μπορεί να έρχεται ένα παιδάκι και κοιταχτήκαμε και δεν τρομάξαμε».

«Γεννιέσαι ξανά μαζί με το παιδί σου, σαν να σου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία» συνέχισε.

Η έξαλλη καθημερινότητα με ένα παιδί τονίζει πως μπορεί να φέρει προβλήματα σε ένα ζευγάρι.

«Είναι μεγάλο crash test για το ζευγάρι. Όποιος σκέφτεται να κάνω ένα παιδί για να φτιάξει τη σχέση του δεν λειτουργεί έτσι. Φεύγεις από τη διαπροσωπική σχέση για ένα διάστημα».

https://streamable.com/47bcfj