Ρούλα Ρέβη: Η ασύλληπτη ομορφιά της Μακρυπούλια και η φωτογενής Μενεγάκη
Ελλάδα

Ρούλα Ρέβη: Η ασύλληπτη ομορφιά της Μακρυπούλια και η φωτογενής Μενεγάκη

Ρούλα Ρέβη: Η ασύλληπτη ομορφιά της Μακρυπούλια και η φωτογενής Μενεγάκη

Συνέντευξη έδωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» η Ρούλα Ρέβη, η οποία φέτος ανήκει στην κριτική επιτροπή του Project Runway. Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, μεταξύ άλλων, για τη celebrity που αγαπάει ο φακός, αλλά και για εκείνη που έχει ορκιστεί να μην ξαναφωτογραφίσει.

Η φωτογράφος των σταρ, Ρούλα Ρέβη, είπε πως της αρέσουν όλοι όσους έχει κληθεί να φωτογραφίσει. Ωστόσο, για την κολλητή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέρει: «Ο φακός δεν πιάνει την ομορφιά της Ζέτας. Είναι ακόμα πιο όμορφη από κοντά. Μια περίοδο είχε τρελαθεί στη δίαιτα, είχε χάσει κιλά, φαινόταν από κοντά κι ο φακός δεν το έπιανε».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια βγάζει την ιδανική φωτογραφία με το πρώτο κλικ, η Ρούλα Ρέβη είπε χωρίς δεύτερη σκέψη την Ελένη Μενεγάκη. Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι μια φορά της είχε ζητηθεί να μικρύνει τα φυσικά χείλη της παρουσιάστριας κι εκείνη το αρνήθηκε.

Τέλος, περιγράφει μια δυσάρεστη εμπειρία με γνωστή παρουσιάστρια, χωρίς ωστόσο να την κατονομάζει: «Φωτογράφισα γνωστή κυρία κι επειδή δεν ήταν σε καλή μέρα, πήρε τον πελάτη (όπου την είχα προτείνει εγώ) και του είπε να πετάξει τη φωτογράφιση και να πάρει άλλους φωτογράφους. Ο πελάτης πέταξε αυτή βέβαια», αποκαλύπτει η γνωστή φωτογράφος καταλήγοντας στο συμπέρασμα: «Έχω ορκιστεί στη ζωή μου ότι δεν θα ξαναφωτογραφίσω τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια».