Robbie Williams: Στο νησί των ανέμων με τη σύζυγό του, Ayda Field
Ελλάδα

Robbie Williams: Στο νησί των ανέμων με τη σύζυγό του, Ayda Field

Robbie Williams: Στο νησί των ανέμων με τη σύζυγό του, Ayda Field

Ελληνικό καλοκαίρι διάλεξε για φέτος ο Robbie Williams και επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Ayda Field, και τα παιδιά τους, το νησί των ανέμων για τις διακοπές τους.

Η οικογένεια βρέθηκε με πολυτελή θαλαμηγό την Τρίτη 6 Ιουλίου στη Ρήνεια, κοντά στη Μύκονο και τη Δήλο, και έκαναν το μπάνιο τους στα γαλανά νερά του Αιγαίου. Νωρίτερα η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον Βρετανό ποπ σταρ να διασκεδάζει στο διάσημο bar- restaurant της Παράγκας Scorpios, έχοντας γύρω του ανθρώπους από την προσωπική του προστασία που απαγόρευαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τους θαμώνες.

Στο παρελθόν ο 47χρονος τραγουδιστής, σε podcast του με τίτλο «Σπίτι με τους Williams», είχε αποκαλύψει ποια γνωστή ηθοποιός ήταν η αιτία να πάρει την απόφαση να παντρευτεί έπειτα από τρεις χωρισμούς τη σύζυγό του. «Εκείνη την περίοδο είχαμε χωρίσει. Μιλούσα με πολλά άτομα, όπως με την Drew Barrymore και την Cameron Diaz.

Άρχισα, λοιπόν, να τους λέω για το καταπληκτικό άτομο με το οποίο είχα μόλις χωρίσει και ήταν όλες αυτές οι λέξεις που έβγαιναν από το στόμα μου για το πόσο καταπληκτική, πόσο όμορφη, έξυπνη και αστεία ήταν. Τότε η Cameron είπε: «Δεν μου φαίνεται ότι αυτό έχει τελειώσει για εσάς”. Και εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να μου μίλησε το σύμπαν λέγοντάς μου “Τρέξε στην Άιντα, παντρέψου την”».

Η ιστορία τους είχε πράγματι είχε happy end αφού παντρεύτηκαν το 2010 και σήμερα έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.