Σάκης Αρναούτογλου: «Με τη σύζυγό μου ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε από την αρχή»
Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: «Με τη σύζυγό μου ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε από την αρχή»

Σάκης Αρναούτογλου: «Με τη σύζυγό μου ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε από την αρχή»

Τι είπε για τη σχέση του με τον αδερφό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Τον γνωστό μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου – και αδερφό του Γρηγόρη Αρναούτογλου – υποδέχτηκε στη στήλη «Μπαμπά μίλα» της εκπομπής της η Ζωή Κρονάκη.

Μέσα σε όλα μίλησε για τη δουλειά του, τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, την υιοθεσία του γιου του, αλλά και για τη σχέση του με τον παρουσιαστή του The 2night Show.

«Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να αγαπάει κάτι περισσότερο από τη μετεωρολογία. 6-7 χρονών κοιτούσα την κίνηση των νεφώσεων στα βουνά και υπολόγιζα την ταχύτητα των νεφώσεων και είχα λουλούδια στα χέρια μου για να δω την ταχύτητα του ανέμου» είπε αρχικά.

Τη γυναίκα του τη γνώρισε στο Μεξικό έπειτα από ένα αυθόρμητο ταξίδι από αυτά που του άρεσε να κάνει με την παρέα του. Από την αρχή ήξεραν πως ήθελαν να υιοθετήσουν και όχι να κάνουν βιολογικά παιδιά.

«Ήμασταν αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε από την αρχή γιατί υπάρχει τέτοια ανάγκη από αγάπη και μετά από χρόνια μας επέλεξε ο Τηλέμαχος. Τον γνωρίσαμε στα 9 και μετά από ένα χρονικό διάστημα ρωτήθηκε εάν θέλει να έρθει στο διαμέρισμα που έχουμε και ήθελε».

«Πολύ δύσκολος είναι ο ρόλος του μπαμπά και της μαμάς. Δεν προλαβαίνεις να δεις πόσο γρήγορα κάτι επιδρά στα παιδιά. Είμαι κοντά του αλλά οι σταθερές δεν νομίζω ότι ισχύουν όπως ίσχυαν πριν από κάποια χρόνια».

«Όλοι οι γονείς είτε υιοθετούν είτε όχι πασχίζουν» πρόσθεσε.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι πολύ δεμένα αδέρφια. «Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένα αδέρφια, με έχει βοηθήσει πολύ, του χρωστάω πολλά γιατί μου στάθηκε σε καταστάσεις δύσκολες και βρέθηκε εκεί και δεν μάσησε».