Σάκης Ρουβάς: Φόρεσε συμβολικά τη στολή του Λαμπαδηδρόμου
Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Φόρεσε συμβολικά τη στολή του Λαμπαδηδρόμου

Σάκης Ρουβάς: Φόρεσε συμβολικά τη στολή του Λαμπαδηδρόμου

Παρών στην παρουσίαση των Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και της Λαμπαδηδρομίας

Το “παρών” στην ειδική εκδήλωση που έγινε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την παρουσίαση των τελετών της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας και της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους έδωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, πρώτη Λαμπαδηδρόμος θα είναι η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη και αυτή που θα φέρει την Φλόγα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα είναι η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

Ως πρεσβευτής του προγράμματος “Ελλάδα Μπορείς”, ο Σάκης Ρουβάς φόρεσε συμβολικά  τη στολή του Λαμπαδηδρόμου ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να παραστεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19 Μαρτίου που θα γίνει η τελετή.

«Από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που ήμουν και πάλι επικεφαλής του προγράμματος ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ είχα την ευκαιρία να γνωρίσω το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και να είμαι παρών στο μεγάλο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας” είπε ο τραγουδιστής.

“Ομολογώ ότι περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία να έρθουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, για να χτυπήσει ξανά η καρδιά μου στο ρυθμό της ίδιας συγκίνησης. Για να νιώσω το ίδιος δέος και την ίδια υπερηφάνεια ως Έλληνας που θέλει να μεταδώσει αυτές τις αξίες σε όλο τον κόσμο.

Σας προσκαλώ λοιπόν να μοιραστούμε μαζί αυτές τις μοναδικές στιγμές, γεμίζοντας το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 19 Μαρτίου και να φωνάξουμε όλοι μαζί ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» ήταν η παραίνεση του Σάκη.

Την παρουσίαση των τελετών έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης, η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος

Από αριστερά: Ο Σάκης Ρουβάς, η Πρωθιέρεια Ξανθή Γεωργίου, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ Θανάσης Βασιλειάδης

Η Πρωθιέρεια της τελετής Αφής της Φλόγας, Ξανθή Γεωργίου

Ο Σάκης με την χορογράφο, Άρτεμη Ιγνατίου

Ο Σάκης με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο και την κόρη του

Φωτογραφίες: Ευρωκίνηση