Σάκης Ρουβάς: “Ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος…
Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: “Ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος…

Σάκης Ρουβάς: “Ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουμε ένα χαμένο έδαφος…

Πώς βιώνει ο ίδιος το #ΜένουμεΣπίτι;

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε στη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και σχολίασε πως βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του τις δύσκολες συνθήκες που ζει η χώρα μας αυτήν τη στιγμή.

Φυσικά μένει στο σπίτι και προσπαθεί να περνά εποικοδομητικά τον χρόνο του με τα παιδιά του παίζοντας παιχνίδια και συνομιλώντας μαζί τους, αν και δεν είναι πάντα εύκολο, όπως παραδέχτηκε, για τα μικρά παιδιά που είναι κλεισμένα συνεχώς εντός τεσσάρων τοίχων.

Βέβαια ο δημοφιλής τραγουδιστής αντιμετωπίζει τη δυσοίωνη αυτή πραγματικότητα ως μια ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τα παιδιά του αφού υπό κανονικές συνθήκες ο χρόνος του είναι αρκετά περιορισμένος εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

“Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία ώστε να έρθω ακόμα πιο κοντά με τα παιδιά μου… Ίσως είναι μια ευκαιρία να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος”, τόνισε.

Ο ιός μπορεί να μας απομόνωσε στην ασφάλεια του σπιτιού μας, ωστόσο δεν κατάφερε να μας αποξενώσει από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας και επί της ουσίας μας “ξύπνησε” ένα βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης απέναντι στους άλλους.

“Ο ιός μας έχει απομακρύνει με έναν τρόπο όλους… μας έχει όμως φέρει μέσα στην καρδιά μας την ανάγκη να είμαστε ακόμα πιο κοντά. Και έχουμε αρχίσει να ανακαλύπτουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας για τον άλλον. Πόσο σημαντικό είναι να είμαστε κοντά οι άνθρωποι”, είπε.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε στη δημοσιογράφο ότι μαγειρεύει πολύ καλά και γι΄αυτό ευθύνεται η γιαγιά του -την οποία ΄”έχασε” πρόσφατα- που του έμαθε πολλές νόστιμες συνταγές καθότι ήταν εξαιρετική μαγείρισσα.

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους προς όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της πρώτης γραμμής που παλεύουν καθημερινά με τον ιό και δήλωσε έπειτα απόλυτα βέβαιος πως η χώρα μας θα βγει νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία, στέλνοντας ένα πολύ θερμό και θετικό μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

https://streamable.com/2j5c8?fbclid=IwAR2QHZnpMAAhz0zMg14wVV-8Tks5DNyXyarXQTephozavCP7WYrzc3VnrcQ