Σάκης Ρουβάς: Το «ευχαριστώ» στις γυναίκες της ζωής του
Ελλάδα

Σάκης Ρουβάς: Το «ευχαριστώ» στις γυναίκες της ζωής του

Σάκης Ρουβάς: Το «ευχαριστώ» στις γυναίκες της ζωής του

Η φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη και τις δύο κόρες τους

Την «Ημέρα της γυναίκας» γιορτάζουν και στην οικογένεια του Σάκη Ρουβά, με τον Έλληνα pop star να ευχαριστεί δημόσια τη σύζυγο και τις δύο κόρες του για όσα του προσφέρουν στη ζωή του.

Ο Σάκης επέλεξε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Κάτια Ζυγούλη αγκαλιά με τις Αριάδνη και Αναστασία να αγναντεύουν.

«Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελά σας, τις αγκαλιές σας, τα γέλια που μοιραζόμαστε και την αγάπη που νιώθω όποτε σας αντικρίζω. Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Από την άλλη, η Κάτια, με μια φωτογραφία έστειλε το δικό της μήνυμα για τις γυναίκες.

«Τα μωρά μας γίνονται κοριτσάκια και μετά γυναίκες. Είναι στο δικό μας χέρι να μεγαλώσουμε δυνατές γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους. Ότι είναι αυτό για την κάθε μια. Που μπορούν να φωνάξουν την αλήθεια τους. Που αισθάνονται όμορφα με τις επιλογές τους. Που δεν τους ορίζουν στερεότυπα. Είμαστε η μήτρα, η γη, η τροφή. Δεν αναφέρομαι στην μητρότητα, αλλά στην πρόθεση να θρέψουμε την δημιουργία. Βαθιά φιλοσοφία, αλλά έτσι μας βλέπω. Χρόνια πολλά θηλυκή ενέργεια», έγραψε στο Instagram.