Σάκης Τανιμανίδης: Δείπνο με τους γονείς του μέσω… βιντεοκλήσης
Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Δείπνο με τους γονείς του μέσω… βιντεοκλήσης

Σάκης Τανιμανίδης: Δείπνο με τους γονείς του μέσω… βιντεοκλήσης

Η τεχνολογία μας φέρνει κοντά!

Πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που ζούμε αλλά τα μέτρα καταπολέμησης της διασποράς του κορονοϊού δεν το επιτρέπουν.

Παρ΄όλα αυτά η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να ερχόμαστε σε επαφή έστω και διαδικτυακά με τα κοντινά μας άτομα, πράγμα που εκμεταλλεύεται σε κάθε ευκαιρία και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Εξαιτίας της πανδημίας έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τους γονείς του γι΄αυτό και σήμερα τους προσκάλεσε να φάνε βραδινό όλοι μαζί μέσω βιντεοκλήσης!

Στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε στο Instagram τον βλέπουμε ευδιάθετο να απολαμβάνει το φαγητό του και τη συνομιλία με τους γονείς του, κάτι που σίγουρα θα είχε ανάγκη, ειδικά μετά την ταλαιπωρία που πέρασε από τον κορονοϊό μαζί με τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα.

“Βραδινό με μπαμπά και μαμά με βίντεο-κλήση…αξία ανεκτίμητη! ⁣Μπορεί να μας έχει κλείσει μέσα αυτός ο ιός, αλλά η τεχνολογία μπορεί να μας ταξιδέψει όπου θέλουμε. Και σήμερα ήθελα μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη για να δω τους γονείς μου. ⁣
#videocall #mum #dad #missthem”, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B-2VFd_jd1n/?utm_source=ig_web_copy_link