Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: “Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο…”
Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: “Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο…”

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: “Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο…”

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο

Έκαναν πράξη αυτό που είχαν αναγγείλει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετά την περιπέτειά τους με τον κορονοϊό.

Όπως έκαναν και άλλοι celebrities στο εξωτερικό όπως ο Τom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, ο Σάκης και η Χριστίνα έδωσαν αίμα από το οποίο εξάγεται το πλάσμα που θα χορηγηθεί στο πλαίσιο θεραπείας των ανθρώπων με κορονοϊό.

Οι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον ιό, νόσησαν και αργότερα το τεστ αντισωμάτων έδειξε ότι έχουν τα αντισώματα του ιού για προχωρήσουν στη δωρεά πλάσματος.

Ο Σάκης ανέβασε δύο φωτογραφίες από τη στιγμή της αιμοληψίας αλλά και τα σακουλάκια με το πλάσμα και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους πέρασαν κορονοϊό και θέλουν να βοηθήσουν.

“Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν από κορονοϊό.

Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣

Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣ – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοϊό- έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣ – είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα!”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣👏 ⁣ Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣ – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣ – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣ – είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα! ✌️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Βίντεο ανέβασε και η Χριστίνα Μπόμπα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και: – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων – είσαι μέχρι 60 ετών, μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις