Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τα δίδυμα κοριτσάκια του;
Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τα δίδυμα κοριτσάκια του;

Σάκης Τανιμανίδης: Τι αποκάλυψε για τα δίδυμα κοριτσάκια του;

Η ευτυχία προσωποποιημένη είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος εδώ και περίπου δέκα μέρες απολαμβάνει την πατρότητα!

Η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στη ζωή δύο υγιέστατα κοριτσάκια και ο παρουσιαστής δεν μπορεί να βγάλει το χαμόγελο από το πρόσωπό του, κάθε φορά που αναφέρεται στα διδυμάκια του.

Το ζευγάρι περνάει όλο τον χρόνο του στο σπίτι, με τη Χριστίνα αν και κουρασμένη να λάμπει από ευτυχία και εκείνον να μη φεύγει λεπτό από δίπλα τους.

Ανάμεσα στις ώρες που τα μωράκια κοιμούνται ή δεν τα κοιτά, ή δεν τα… μυρίζει, ο Σάκης βρήκε λίγο χρόνο να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των ακολούθων του στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, στόχος του είναι τον περισσότερό του χρόνο να τον περνάει πλέον με τα κορίτσια του, τα οποία μάλιστα είναι διζυγωτικά, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν διαφορές εξωτερικά.

«Βλέπεις το πρόσωπό μου; Βλέπεις το χαμόγελό μου; Δεν εξηγείται με λόγια. Είναι ένα level ευτυχίας που δεν γνώριζα ότι υπάρχει. Το καταλαβαίνεις μόνο τη στιγμή που αντικρίζεις τα παιδιά σου», είπε σε ένα από τα stories που ανέβασε.

Ενώ για τα δίδυμα ανέφερε: «Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!».