Σάσα Μπάστα: Ανάρτησε στο instagram εικόνες από τη γέννα
Ελλάδα

Σάσα Μπάστα: Ανάρτησε στο instagram εικόνες από τη γέννα

Σάσα Μπάστα: Ανάρτησε στο instagram εικόνες από τη γέννα

Τη στιγμή της γέννησης της κόρης της ανάρτησε στον λογαριασμό της στο instagram, η Σάσα Μπάστα. Στη φωτογραφία που πρόσθεσε στα social media φαίνεται το νεογνό την ώρα που ο γιατρός το παραδίδει στη μητέρα του. Σε μια δεύτερη φωτογραφία, η τραγουδίστρια δείχνει στους ακολούθους της τη στιγμή που κόβεται ο ομφάλιος λώρος.

“Δεν θα μπορούσα ν’ ανεβάσω πιο “αληθινή” φωτογραφία… για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα,την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!” έγραψε η Σάσα Μπάστα ευχαριστώντας παράλληλα τον μαιευτήρα της.

https://www.instagram.com/p/BsvwmGwnsIE/?fbclid=IwAR2Qb5F8KLb9vwfOIob-AAo6B9ax3-aUqpJ_wSGwXlPAn0k5qutv8oWyEtI

Πρώτη φορά μαμά

Η Σάσα Μπάστα έφερε την Τετάρτη στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.6 κιλών και 50 εκατοστών. Η μικρή θα πάρει το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα και αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθάνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο στον Άγιο Δημήτριο και αναμένεται να τελέσει και θρησκευτικό, μαζί με την βάφτιση της κόρης τους, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Μύκονο.

Το διπλό όνομα η μικρή θα το πάρει από την γιαγιά και την προγιαγιά της, δηλαδή την μητέρα και την γιαγιά του Δημήτρη. Η Σάσα είχε μια φυσιολογική γέννα και δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, όπως ανέφερε στο Znews άτομο από το στενό της περιβάλλον.