Σάββας Πούμπουρας: “Ήρθαμε επίσκεψη οικογενειακώς στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες”
Ελλάδα

Σάββας Πούμπουρας: “Ήρθαμε επίσκεψη οικογενειακώς στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες”

Σάββας Πούμπουρας: “Ήρθαμε επίσκεψη οικογενειακώς στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες”

H βόλτα με την Αρετή και την κόρη τους και το μήνυμα στα φιλαράκια του

Το δικό του μήνυμα στους Έλληνες που με την πρώτη λιακάδα ξεχύθηκαν στους δρόμους της χώρας, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τις δικές τους ζωές όσο και των υπολοίπων πολιτών έστειλε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιαστής μαζί με τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη και την κορούλα τους κάνουν τις βόλτες τους στην ταράτσα του σπιτιού τους.

“Taratsa is the new Black. Ήρθαμε επισκέψεις οικογενειακώς στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες, έγραψε με χιούμορ ο Σάββας.

Στη συνέχεια, θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους που καταπατούν τα μέτρα προστασίας.

“Πάντως γλυκά μου φιλαράκια και μεις είδαμε καλό καιρό 2 μέρες τώρα. Καρότσι έχουμε, σκύλο έχουμε, ναι, τρώμε φρίκες από την κλεισούρα. Αλλά έχουμε και ταράτσα. Δεν θέλω να παίξω ούτε με την υγεία την δίκη μας, ούτε με την δίκη σας.

Ναι, ίσως κολλήσουμε από αντικείμενο, από απροσεξία στις παραδόσεις από το σουπερμάρκετ θα πει κάποιος..

Τουλάχιστον δεν θα ρισκάρουμε να το κολλήσουμε, βγαίνοντας έξω στην πρώτη λιακάδα.. Γιατί ζούμε στην Ελλάδα.. και οι λιακάδες από δω κ πέρα θα είναι πολλές…”, υπογράμμισε.

Η ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Taratsa is the new Black 🤟🏾“ _______________________________________________ “Ήρθαμε επισκέψεις οικογενειακώς, στους φίλους μας τους θερμοσίφωνες..✨😂” – Πάντως γλυκά μου φιλαράκια και μεις είδαμε καλό καιρό 2 μέρες τώρα. Καρότσι έχουμε, σκύλο έχουμε, ναι τρώμε φρίκες από την κλεισούρα. Αλλά έχουμε και ταράτσα. Δεν θέλω να παίξω ούτε με την υγεία την δίκη μας, ούτε με την δίκη σας. – Ναι, ίσως κολλήσουμε από αντικείμενο, από απροσεξία στις παραδόσεις από το σουπερμάρκετ θα πει κάποιος.. Τουλάχιστον δεν θα ρισκάρουμε να το κολλήσουμε, βγαίνοντας έξω στην πρώτη λιακάδα.. Γιατί ζούμε στην Ελλάδα.. και οι λιακάδες από δω κ πέρα θα είναι πολλές…..😒 – Lots of love, be safe 🙏🏽❤️ ______________________________________________ #τηνΚαναμεΤαρατσα #ειναιΤηςΜοδος #μεινεΣπιτακιΠαιδακι 😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις