Σία Κοσιώνη: Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της
Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της

Σία Κοσιώνη: Οι ευχές για τα γενέθλια της μητέρας της

Διπλή γιορτή για την παρουσιάστρια

Η μητέρα κατέχει την πιο ψηλή θέση στη ζωή του καθένα, καθώς είναι αυτή που μας φέρνει στον κόσμο και μας δίνει πνοή ζωής μέσα από αμέτρητες θυσίες και πολλή αγάπη.

Γι΄αυτό τον λόγο και για πολλά ακόμη θέλησε να τιμήσει τη μαμά της και η Σία Κοσιώνη με μια συγκινητική ανάρτηση που έκανε στα social media το απόγευμα της Κυριακής.

Φέτος όμως στην ιδιαίτερη αυτή μέρα συνέπεσαν και τα γενέθλια της μητέρας της κι έτσι η δημοσιογράφος γιόρτασε διπλά τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, στην οποία κρατούσε στοργικά τον εγγονό της αγκαλιά.

“Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα!”, ήταν το κείμενο κάτω από το ποστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα! #mothersday #mothers #mymom #hisgrandma #happybirthday #love #forever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις