Σία Κοσιώνη: Η σπάνια και εντυπωσιακή της φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού
Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Η σπάνια και εντυπωσιακή της φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού

Σία Κοσιώνη: Η σπάνια και εντυπωσιακή της φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού

Με εντυπωσιακές δημιουργίες by Vassilis Zoulias η Σία Κοσιώνη φωτογραφήθηκε στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή μόδας, έτσι όπως δεν μας έχει συνηθίσει, για το εξώφυλλο του περιοδικού GG της χρηματομεσιτικής εταιρείας Engel & Völkers Greece που κυκλοφορεί με την «Καθημερινή» .

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η επιτυχημένη κυρία της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ άφησε για λίγο το αυστηρό προφίλ με τα κοστούμια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, φόρεσε ιδιαίτερες τουαλέτες όπου αναδείκνυαν την ψηλή κορμοστασιά της άψογα και μίλησε για τα απαιτητικά της καθήκοντα στον χώρο της δημοσιογραφίας, για το αν δέχεται την κριτική αλλά και τι απολαμβάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Αυτό που την ξεκουράζει μετά από μια κουραστική εβδομάδα είναι ένα απολαυστικό δείπνο με τον σύζυγό της, λίγο κρασί και πολλή κουβέντα. Αν όμως, σε αυτό το δείπνο και σε ένα φανταστικό σενάριο, όπου όλα είναι δυνατά, ακόμα και τα απολύτως αδύνατα, μπορούσε να καλέσει πέντε ακόμη προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στον πλανήτη αυτοί θα ήταν οι «Freddie Μercury, Martin Luther King, Winston Churchill, John F. Kennedy και Leonardo DaVinci».

«Έχω πάντα τα αυτιά μου ανοιχτά σε αυτήν» είπε για την καλοπροαίρετη κριτική που της ασκείται.

Η Σία Κοσιώνη έχει γράψει τη δική της ιστορία στο πόστο της ανκοργούμαν, ένα πόστο που φέρει μεγάλες ευθύνες.

«Ψυχραιμία, διαρκή εγρήγορση, ισορροπία, πειθαρχία και πειθώ» δήλωσε για το τι χρειάζεται να ηγηθεί κανείς μιας δημοσιογραφικής ομάδας.

«Οι μιντιακοί οργανισμοί είναι πολύπλοκα συστήματα, που αποτελούνται από αλυσίδες ανθρώπων με σκοπό να δώσουν ένα αποτέλεσμα. Αν ένας κρίκος της αλυσίδας σπάσει, καταρρέει όλο το οικοδόμημα. Η πίεση και η ένταση είναι μεγάλη, οπότε θέλει σύνεση, καθαρό μυαλό και διαρκή προσπάθεια» συμπλήρωσε.