Σία Κοσιώνη: Τι την κέρδισε στον Κώστα Μπακογιάννη;
Ελλάδα

Σία Κοσιώνη: Τι την κέρδισε στον Κώστα Μπακογιάννη;

Σία Κοσιώνη: Τι την κέρδισε στον Κώστα Μπακογιάννη;

Ο γάμος, το παιδί και τα δελτία ειδήσεων

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η “σιδηρά κυρία” της ενημέρωσης Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς κατάφερε με τα χρόνια να “ατσαλώσει” τον εαυτό της απέναντι στην σωρεία δυσάρεστων ειδήσεων που καλείται να μεταδώσει:

“Οπωσδήποτε κολυμπώντας στα γεγονότα όλα αυτά τα χρόνια, γίνεσαι λίγο πιο κυνικός, αλλά ποτέ δεν παύουν να σε επηρεάζουν τα πράγματα”, είπε.

Εκτός, όμως από την ιδιότητα της “αμείλικτης” δημοσιογράφου, η Σία Κοσιώνη είναι και μια υπερπροστατευτική μαμά…σε αντίθεση βέβαια από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πιο “χαλαρός”.

Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της και τα Σαββατοκύριακα επιλέγει πάντα να τον περνά με τον γιο της και δεν διστάζει να μην απαντά και στα τηλέφωνα…

“Τα πρωινά σπάνια σηκώνω τηλέφωνο, θέλω να τα αφιερώνω στον γιο μου, το γνωρίζουν όλοι αυτό,γιατί έχω λίγες ώρες και θα της αφιερώσω όλες σε αυτόν”, ανέφερε.

Όπως εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά καταβάλλει προσπάθεια για να είναι ήρεμη και μάλιστα προβάρει τα λόγια της, για να μην φαίνεται πιεστική. Παρ΄όλα αυτά δεν τα καταφέρνει πάντα…

“Συνήθως κυνηγάω τον γιο μου με μια μπανάνα από πίσω”, είπε χαριτολογώντας.

Τα πρώτα δείγματά που έχει δώσει στους οικείους της είναι ότι θα εξελιχθεί σε μια “κακιά πεθερά”. Στην πραγματικότητα όμως θέλει να μεγαλώσει τον γιο της με την αρχή να σέβεται τις γυναίκες.

“Θέλω να μεγαλώσει και να σέβεται τις γυναίκες, να τις αγαπάει και όποια γυναίκα επιλέξει να την φροντίζει αληθινά”, δήλωσε.

https://streamable.com/ql5ia?fbclid=IwAR2UNOdwk8pNdWfgXbrj4Onsm-pnz41mkwe4znXmEQOSVVcE-b0gWH6Hm30

https://streamable.com/hytxp?fbclid=IwAR0vOoFIq06ODhMnOLpdQtjeAI4RvpJCTBLTX78D-lblyLNrtOP5qz8dNqo

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη και παραδέχτηκε μάλιστα πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, παρά τα 6 χρόνια που είναι μαζί.

Αυτό που την κέρδισε σε εκείνον είναι η απεριόριστη αισιοδοξία και η χαρά που εκπέμπει ως άνθρωπος και που πολύ περισσότερο κατάφερε να ενσταλάξει και στην ίδια.

https://streamable.com/9zpn6?fbclid=IwAR2fKgjZAvX86imQ6I-IjFeSDCPt8lJHS43S252J-SCt5xjTgBbc5EzyceE