Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στα σχόλια για τα κιλά της και η στήριξη του συζύγου της
Ελλάδα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στα σχόλια για τα κιλά της και η στήριξη του συζύγου της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στα σχόλια για τα κιλά της και η στήριξη του συζύγου της

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Όλα ξεκίνησαν από μερικά άκομψα σχόλια στην εκπομπή “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που αφορούσαν την εμφάνισή της. Η αναφορές αυτές έδωσαν τροφή για αντιπαραθέσεις, ακόμη και μεταξύ εκπομπών,  όπου ενεπλάκησαν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα. Την δική του απάντηση – στήριξη στην σύζυγό του, έδωσε μέσα από το Instagram και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η κουβέντα στο Happy Day που πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις άρχισε μετά την προβολή ενός ρεπορτάζ όπου εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου. Το σχόλιο που έδωσε λαβή για να εξελιχθεί η ιστορία ήρθε από τον Δημήτρη Παπανώτα. «Η Σίσσυ έχει κόψει ο κάπνισμα και μαγειρεύει καλά» σχολίασε, υπονοώντας ότι έχει βάλει κιλά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε  να “μαζέψει” αυτό που ακολούθησε, όπου μεταξύ άλλων οι πανελίστες της συνέκριναν την Σίσσυ Χρηστίδου με την Κατερίνα Ζαρίφη ( και οι δύο παρουσιάστριες ανήκουν πλέον στο δυναμικό στο του OPEN).

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της νέας της εκπομπής, Ελένη Βουλγαράκη, Παύλο Σταματόπουλο και Κωνσταντίνο Βασσάλο-Photo: NDP

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους συνεργάτες της νέας της εκπομπής, Ελένη Βουλγαράκη, Παύλο Σταματόπουλο και Κωνσταντίνο Βασσάλο-Photo: NDP

Μετά την εκπομπή, ο αρχισυντάκτης της νέας εκπομπής της Σίσσυς, Παύλος Σταματόπουλος δημοσίευσε μια ανάρτηση όπου απαντούσε στον Δημήτρη Παπανώτα για τα σχόλιά του, κριτικάροντας το bullying που δέχτηκε η Σίσσυ.

https://www.facebook.com/pavlos.stamatopoulos.5/posts/10155732535962805

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Παπανώτας, με δική του αρκετά δηκτική ανάρτηση, υπεραμύνθηκε των σχολίων του τονίζοντας ότι και ο ίδιος πρώτος αυτοσαρκάζεται για τα κιλά του.

https://www.instagram.com/p/BpTqg1vHCIP/?utm_source=ig_web_copy_link

Το θέμα οξύνθηκε περισσότερο όταν στην ιστορία ενεπλάκη και “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1. Ο Άρης Καβατζίκης έκανε λόγο για “άκρως ρατσιστικά σχόλια”, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι  “είμαστε κανονικές γυναίκες, είτε έχουμε 5 κιλά παραπάνω, είτε μας αρέσει να τρώμε ή να μην τρώμε. Δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού στην ελληνική τηλεόραση”. Ωστόσο, εκείνο που πυροδότησε ακόμη μεγαλύτερη ένταση ήταν η στιγμή που αναρωτήθηκαν μήπως έγιναν όλα με αφορμή την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα χαμογέλα”.

Αυτό φαίνεται ότι μάλλον ενόχλησε περισσότερο από όλα την ίδια τη Χρηστίδου, που ανέβασε την απάντησή της σε σειρά από Instastories.

Η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», ασχολήθηκε με το θέμα, παρουσιάζοντας το χρονικό της αντιπαράθεσης από την πρώτη στιγμή:

https://www.youtube.com/watch?v=0CvBD4Sluks&fbclid=IwAR3z2oLUXZfO-KnaLqttGfooEKs7kSDkI0eXpEycXpAEH85PTHUobATuGuY

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Την καλύτερη απάντηση σε όλον αυτόν το θόρυβο, έδωσε τελικά ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαραντίνης, που υπερασπίζεται πάντα και με πολύ ιπποτικό τρόπο τη σύντροφό του στις επιθέσεις που κατά καιρούς δέχεται. Με μία ανάρτησή του, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις πλευρές: “Αφήστε τις γυναίκες να είναι όπως γουστάρουν, χαρείτε τις καμπύλες και τις ατέλειες τους. Γιατί ακριβώς αυτή είναι η ομορφιά τους!”.

https://www.instagram.com/p/BpUClMiF0vN/?utm_source=ig_web_copy_link

Και η απάντηση της Σίσσυς

Η Σίσσυ Χρηστίδου, πέρα από το story-απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ανέβασε στο λογαριασμό της φωτογραφίες της χωρίς ρετούς, τονίζοντας ότι δεν ντρέπεται για τα κιλά της. “Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι (σσ. στο youtube), στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω. Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος”, ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/BpUxaoJCZ66/?utm_source=ig_web_copy_link

Η καινούργια εκπομπή της Σίσσυς, πάντως, κάνει πρεμιέρα το Σάββατο και υπόσχεται να μοιράσει χαμόγελα.

https://www.facebook.com/opentvgr/videos/598408940571219/