Σμαράγδα Καρύδη: “Δυστυχώς χάσαμε τον Φωτάκο μας…”
Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: “Δυστυχώς χάσαμε τον Φωτάκο μας…”

Σμαράγδα Καρύδη: “Δυστυχώς χάσαμε τον Φωτάκο μας…”

Η παραίνεση και η προσφορά της μετά την απώλειά της

Μια δύσκολη κατάσταση βιώνουν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, αφού έχασαν τον τυφλό γάτο τους, τον Φώτη.

Το ζευγάρι βρήκε και υιοθέτησε με πολλή αγάπη τον αξιαγάπητο γάτο στην Αίγινα όπου παραθερίζουν και τον έκαναν αναπόσπαστο μέλος της οικογένειάς τους μαζί με τον σκύλο τους τον Γιάννη.

Με ανάρτησή της η Σμαράγδα ενημέρωσε τους φίλους της ότι ο γάτος της δεν τα κατάφερε έχοντας προβλήματα υγείας αλλά περισσότερο για να παροτρύνει να υιοθετούμε τυφλά γατάκια καθώς μπορούν και πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Μάλιστα μιας και όπως έγραψε έχει αρκετή γατοτροφή περισσευούμενη θέλει να τη χαρίσει σε κάποιον με τυφλό γατάκι.

“Χτες δυστυχώς χάσαμε τον Φωτάκο μας. Δεν τα κατάφερε να γίνει καλά αλλά ευτυχώς τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ.

Ξέρω ότι τώρα που βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία κι οι απώλειες των ανθρώπων που φεύγουν με τόσο φρικτό τρόπο έχουν μαυρίσει την καθημερινότητα μας το να πενθείς για την απώλεια του γάτου σου μπορεί να φανεί αστείο ή κακομαθημενιά για αυτό δε θα πω τίποτα για το πως νιώθουμε, μόνο το ότι ο Φωτάκος για μας ήταν μέλος της οικογένεια μας.

Ανεβάζω απλώς αυτό το ποστ για να πω σε σας που αγαπάτε τις γάτες να υιοθετείτε τυφλά γατάκια. Έχουν απόλυτα φυσιολογική ζωή, δεν τα βοηθάτε σε τίποτα μες το σπίτι γιατί χαρτογραφούν αμέσως τα πάντα. Δεν έχουν καμία πιθανότητα να επιβιώσουν έξω και θα δείτε ότι αυτό που θα σας δώσουν θα ναι μεγαλύτερο απ αυτό που τους δώσετε. Και επίσης μαύροι γάτοι δεν είναι γρουσουζιά. Είναι πανέμορφοι σαν μικροί πάνθηρες και εμάς μόνο καλή τύχη μας έφερε.

Έχω στο σπίτι αρκετές γατοτροφές και λιχουδιές και χώμα. Θα ήθελα να τα πάρει κάποιο τυφλό γατάκι. Ξέρω ότι έχετε αρκετοί. Αν θέλετε γράψτε μου εδώ ένα μήνυμα για να σας τα δώσω μετά από κλήρωση αν είστε πάνω από ένας. Κι επίσης θα πρέπει να δω το προφίλ σας για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι ψεύτικο.

Αναγκαστικά πρέπει να μένετε Αθήνα για να τα αφήσω κάπου που θα σας πω να περάσετε να τα πάρετε. Να προσέχετε πολύ και να μένετε σπίτι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χτες δυστυχως χάσαμε τον Φωτακο μας. Δεν τα κατάφερε να γίνει καλά αλλα ευτυχώς τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ξέρω ότι τώρα που βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία κι οι απώλειες των ανθρώπων που φεύγουν με τόσο φρικτό τρόπο έχουν μαυρίσει την καθημερινότητα μας το να πενθείς για την απώλεια του γάτου σου μπορεί να φανεί αστείο ή κακομαθημενιά για αυτό δε θα πω τίποτα για το πως νιώθουμε, μόνο το οτι ο Φωτακος για μας ήταν μέλος της οικογένεια μας. Ανεβάζω απλώς αυτό το ποστ για να πω σε σας που αγαπάτε τις γάτες να υιοθετείτε τυφλά γατάκια. Έχουν απόλυτα φυσιολογική ζωή, δεν τα βοηθάτε σε τίποτα μες το σπίτι γιατί χαρτογραφούν αμέσως τα πάντα. Δεν έχουν καμμία πιθανότητα να επιβιώσουν έξω και θα δείτε ότι αυτό που θα σας δώσουν θα ναι μεγαλύτερο απ αυτό που τους δώσετε. Και επίσης μαύροι γάτοι δεν είναι γρουσουζιά. Είναι πανέμορφοι σαν μικροί πάνθηρες και εμάς μόνο καλή τύχη μας έφερε. Εχω στο σπίτι αρκετές γάτοτροφές και λιχουδιές και χωμα. Θα ήθελα να τα πάρει κάποιο τυφλό γατάκι. Ξέρω ότι έχετε αρκετοί. Αν θέλετε γράψτε μου εδώ ένα μήνυμα για να σας τα δώσω μετά από κλήρωση αν είστε πάνω από ένας. Κι επίσης θα πρέπει να δω το προφίλ σας για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι ψεύτικο Αναγκαστικά πρέπει να μένετε Αθήνα για να τ αφήσω κάπου που θα σας πω να περάσετε να τα πάρετε. Να προσέχετε πολύ και να μένετε σπίτι #blindcat #blindcatsrock #blackcats

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις

Η Σμαράγδα είχε κάνει αρκετές αναρτήσεις παρέα με τον γάτο της, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε χαϊδευτικά και “τυφλουένσερ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αγαπη θέλει δυο. Τουλάχιστον …❤️ #dogandcatlove #labrador #labradorretriever #labradorable #blackcatsaregoodluck #συμφωνοσυμβιωσης

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτός ειναι ο Φώτης.Ο Φώτης δε βλέπει. Δεν εχει μάτια.Αυτο δεν τον εμποδίζει να κυνηγάει μύγες στα τζάμια και κάποιες φορές τις πιάνει κιόλας. Ο Φωτης αντίθετα απ τις αλλες γάτες οταν αλλάζει σπίτι δε κρύβεται για μέρες κάτω απο μια πολυθρόνα αλλα το εξερευνεί αμεσως. Τρώει ραδίκια, μπρόκολο και μαρουλοσαλατα ενω συνήθως οι γάτες δε τ αγγίζουν. Όχι μονο δε φοβάται τα σκυλιά όπως οι άλλοι γάτοι αλλα αγαπάει με πάθος ενα αρσενικό λαμπραντορ και κάθε μέρα του καθαρίζει καλα τ αυτιά και τη μουσούδα.Μετα κοιμούνται αγκαλιά. Ο Φωτης δεν ειναι σαν τους άλλους γάτους. Ειναι διαφορετικός. Ναι δεν ειναι “κανονικός”. Ειναι πολύ πολύ καλύτερος☮ #differentisbeautiful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις