Σμαράγδα Καρύδη: H φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη Βίκυ Βολιώτη
Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: H φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη Βίκυ Βολιώτη

Σμαράγδα Καρύδη: H φωτογραφία από το παρελθόν και οι τρυφερές ευχές στη Βίκυ Βολιώτη

«Η αγάπη είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση»

Είναι χρόνια φίλες και παρά τις αποστάσεις που κρατούν λόγω κορονοϊού η αγάπη τους δεν κρύβεται. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Βίκυ Βολιώτη, που γνωρίζονται από τα 18 τους χρόνια, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις αίθουσες της σχολής Εθνικού Θεάτρου. Από τότε είναι αχώριστες και δεν ξεχνούν ποτέ η μία την άλλη.

Έτσι, έγινε και σήμερα που είναι τα γενέθλια της Βίκυς Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε ένα από τα πιο τρυφερά μηνύματα στα social media, από την καλή της φίλη Σμαράγδα Καρύδη.

«Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ’ αλήθεια. Θα της το χρωστάμε για του χρόνου.

Η αγάπη, όμως, είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα, αλλά στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα», έγραψε η Σμαράγδα Καρύδη στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη Βίκυ Βολιώτη από το παρελθόν.

View this post on Instagram

Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δε πειράζει που δε θα γίνει στ αλήθεια . Θα της το χρωστάμε για του χρόνου. Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μετρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλα στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα @vickyvolioti_official #birthdaygirl #σαγαπώπολύ 🎈 @lidamatsagou #giorgosmichailidis

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on