Σόφη Πασχάλη: Έφτιαξε κανάλι στο Youtube που εστιάζει στην υγεία
Ελλάδα

Σόφη Πασχάλη: Έφτιαξε κανάλι στο Youtube που εστιάζει στην υγεία

Σόφη Πασχάλη: Έφτιαξε κανάλι στο Youtube που εστιάζει στην υγεία

Μια κίνηση θετικής σκέψης για τις δύσκολες μέρες

“Έφτιαξα κανάλι στο Youtube. Ένα motivation κανάλι που θα εστιάζει στην υγεία. Σε έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης. Θα μιλάω με ειδικούς. Θα εστιάζω στον έρωτα, στην αγάπη, σε μια καλύτερη προσέγγιση.

Στη δύναμη και πώς αυτή μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Θα εστιάζω στα αποτελέσματα που δεν μας αρέσουν που φέρνουμε κ στο πώς να αλλάξουμε τη διαχείριση μας για να αλλάξουμε τα αποτελέσματα. Αυτό το κανάλι θα είναι ένα κανάλι αγάπης, θέλοντας να μεγεθύνουμε τα θετικά μας στοιχεία κ να ελαττώσουμε τα αρνητικά μας”.

Αυτό ήταν το μήνυμα που απέστειλε η Σόφη Πασχάλη ενημερώνοντας τους φίλους της ότι ξεκινά το δικό της ιδιαίτερο κανάλι στο Youtube.

Μάλιστα έκανε και μία σχετική ανάρτηση στο Instagram με ένα promo βίντεο με αποσπάσματα από τα ιδιαίτερα ταξίδια της ως την αρχή της κοινής διαδρομής με τους φίλους που θα την ακολουθήσουν σε αυτό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι μέρες που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται, ακόμα κ έτσι. Οφείλουμε να μοιράζουμε χαμόγελα ο ενας στον άλλον, να προσφέρουμε ότι μπορούμε.. Να ενωθούμε. Η ένωση από μακριά είναι πιο ουσιαστική, γιατί τώρα επιλεγεις διπλα με ποιους επιθυμεις να επικοινωνεις. Οι περισσοτερες σχέσεις σε αυτή τη περίοδο επαναπροσδιορίζονται! Σίγουρα η σχέση με τον εαυτό μας αλλάζει! Το ότι είμαι ερωτευμένη με την αληθινή αγάπη, με την αγάπη που οι άνθρωποι ανυψώνουν τους εαυτούς τους, λίγο πολύ το έχετε καταλάβει από τα άρθρα μου, από το βιβλίο μου, από την προσέγγιση μου! Ήρθε η ώρα λοιπόν, να πάω κ τη δικη μας σχέση ένα βήμα παρακάτω! Έφτιαξα κανάλι στο ✨YOYTUBE✨Ένα κανάλι motivation. Ασχολουμαι με την αυτογνωσία αρκετά χρόνια κ θα μοιραστώ μαζί σας πολλά tips. Θα μιλάω με ειδικούς για θέματα αυτοκαλυτερευσης. Φυσικά εστιάζω στον έρωτα. ❤️Στις σχέσεις. Στην υγεία! Θα κάνουμε γυμναστική, yoga, θα κάνουμε εκδρομές, θα μαγειρέψουμε.. Θα δείτε πολλά από μένα, που δεν ξέρετε.. κ ελπίζω αυτή η παρέα που θα δημιουργήσουμε να είναι ένας δρόμος ανόδου! Να μου θέτετε ερωτήματα. Μην το ξεχνάτε. Πολλες φορές όταν είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα πρόβλημα, χρειαζόμαστε μια βοήθεια μια συζήτηση να δούμε οπτικές. Θα είμαι εδώ για εσάς να βλέπουμε οπτικές. Όσες περισσότερες, τόσο λιγότερη η φυλακή του μυαλού! Σας αγαπώ κ σας περιμένω σε αυτό το καινούργιο μου βήμα! #youtubechannel _____________________________ ευχαριστω για την βοήθεια.. @digital.minds @olga_krv κ τον άνθρωπο που είναι πλάι μου ένα χρόνο τώρα στο μοντάζ @the_filmwire 🙏🙏🙏

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις

Και αυτό είναι το πρώτο της βίντεο: