Σοφία Χαρμαντά: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Gerard Butler
Ελλάδα

Σοφία Χαρμαντά: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Gerard Butler

Σοφία Χαρμαντά: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Gerard Butler

Τι είπε για το ρεπορτάζ της Daily Mail που τον θέλει ακόμα ζευγάρι με τη Morgan Brown;

Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται τις σύντομες συμμετοχές της Σοφίας Χαρμαντά σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως το  «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» και το «Blind taste» ενώ ακόμα λιγότεροι την παρουσία της στη στήλη της μόδας του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Σχεδόν όλοι όμως θα θυμούνται από εδώ και πέρα τα δημοσιεύματα που θέλουν μια ελληνίδα καλλονή να έχει «κλέψει» την καρδιά του Gerard Butler.

Τη διετία 2014 – 2016 ο Σκωτσέζος ηθοποιός διατηρούσε δεσμό με το πρώην μοντέλο και νυν interior designer Morgan Brown.

Η θυελλώδης σχέση τους βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στα ξένα lifestyle Μέσα, καθώς ακόμα και μετά τη γνωριμία του με τη Σοφία Χαρμαντά, ο Gerard Butler γύρισε ουκ ολίγες φορές στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του.

Στα πλαίσια του ταξιδιού του στην Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο, ως ένας από τους επίσημους λαμπαδηδρόμους της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που εν τέλει αναβλήθηκαν, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την όμορφη Σοφία κατά τη διάρκεια του δείπνου τους σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Μετά το πέρας του αναγκαστικού εγκλεισμού, στα πλαίσια του lockdown, οι δυο τους αποφάσισαν να απολαύσουν κοινές διακοπές στο Μονακό.

Τα τρυφερά ενσταντανέ έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ανακηρύσσοντας τη Σοφία και επίσημα ως τη νέα αγαπημένη του κινηματογραφικού Λεωνίδα.

H ίδια μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό στο protothema.gr αποκαλύπτοντας: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με τον Gerard είμαστε πολύ κοντά. Είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Περάσαμε πολύ όμορφα στις διακοπές μας, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο».

Στην αντίπερά όχθη του Ατλαντικού, ωστόσο, ελάχιστα ασχολούνται με τη συγκεκριμένη σχέση καθώς αυτήν που εμείς χαρακτηρίζουμε πρώην, Morgan Brown, στην Αμερική παραμένει η νυν και αεί. Και όχι άδικα… Πριν από λίγες μέρες οι παπαράτσι της Daily Mail τους απαθανάτισαν να πραγματοποιούν τα ψώνια τους σε σούπερμαρκετ του Malibu.

Η Σοφία Χαρμαντά ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα και απάντησε στο protothema.gr: «Δεν γνωρίζω το δημοσίευμα που μου λέτε, ούτε με ποια κοπέλα ήταν ο Τζέραρντ».