Σοφία Μαριόλα: Έτσι κρατά τον έρωτα του Στράτου Τζώρτζογλου φλογερό!
Ελλάδα

Σοφία Μαριόλα: Έτσι κρατά τον έρωτα του Στράτου Τζώρτζογλου φλογερό!

Σοφία Μαριόλα: Έτσι κρατά τον έρωτα του Στράτου Τζώρτζογλου φλογερό!

Σαν τα μάτια της τον προσέχει!

Κανένα παράπονο δεν έχει ο Στράτος Τζώρτζογλου από τη σύζυγό του μιας και η Σοφία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον έχει στα όπα-όπα παρά την καραντίνα!

Βέβαια κι εκείνος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί “στάζει μέλι” για την αγαπημένη του και εάν αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος που ο έρωτάς τους παραμένει τόσο φλογερός την απάντηση την έδωσε η ίδια η Σοφία με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Με φόντο μια φωτογραφία από τον γάμο τους η όμορφη Θεσσαλονικιά πόζαρε στο Instagram με ένα ταψί με λαχταριστό cheesecake oreo και εξήγησε στη λεζάντα πως ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι΄αυτό και δεν χάνει ευκαιρία να περιποιείται τον άνδρα της εξού και η λατρεία που έχει στο πρόσωπό της.

“Γλυκακι δεν??? Τον προσέχω για να τον έχω πως νομίζατε ότι λέει όλα αυτά τα καλά λογάκια για μένα. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι τι καλύτερο από ένα νόστιμο και γρήγορο Cheesecake Oreo !! Swipe left για την συνταγή! Καλη επιτυχία #μένουμε_σπίτι #τρώμεκαλά”.

Για όσες από εσάς θέλετε να κανακέψετε τους συντρόφους σας με ένα αντίστοιχο επιδόρπιο η Σοφία Μαριόλα μοιράστηκε τη συνταγή της στο παρακάτω ποστ:

https://www.instagram.com/p/B-xTa3CgYY4/?utm_source=ig_web_copy_link