Σοφία Βογιατζάκη: Το επικό μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του «Είσαι το ταίρι μου» –  «Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε»
Ελλάδα

Σοφία Βογιατζάκη: Το επικό μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του «Είσαι το ταίρι μου» – «Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε»

Σοφία Βογιατζάκη: Το επικό μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη του «Είσαι το ταίρι μου» –  «Είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε»

Μίλησε ακόμη για τα κιλά της και το κόμπλεξ που ποτέ δεν είχε για την εμφάνισή της

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή τη νέα της συνεργασία στους «Συμπέθερους από Τίρανα».

Η ηθοποιός είπε πως «σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι» κι έτσι κι η ίδια ποτέ δεν άφησε χώρο στο να την πτοήσουν σχόλια για τα κιλά της

«Η επιλογή μου είναι να ξορκίζω οτιδήποτε θα άφηνα να με στενοχωρήσει, γιατί η ευτυχία είναι επιλογή. Ο μόνος λόγος που πρέπει να στενοχωριόμαστε είναι οι σοβαροί λόγοι υγείας. Σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

«Εάν εμένα με ενοχλεί η εικόνα μου για οποιοδήποτε λόγο, αυτό θα βλέπουν οι απέναντι μου. Δεν έχω αισθανθεί ούτε bullying ούτε αρνητισμό. Ίσως να έχει συμβεί γύρω μου, εγώ δεν του δίνω ενέργεια και χώρο».

Ιδιαίτερη ήταν και η αποκάλυψή της για το μήνυμα που έστειλε στον σκηνοθέτη της σειράς«Είσαι το Ταίρι μου», όταν προβλήθηκε η σκηνή του φιλιού της Βίκυς Σταυροπούλου και του Αλέξη Γεωργούλη.

«Όταν έπαιξε η σκηνή με το επικό φιλί της Βίκυς και του Αλέξη, στέλνω μήνυμα επιτόπου στον σκηνοθέτη: “είμαστε όλες οι χοντρές στην Ομόνοια και πανηγυρίζουμε”».